Et udsnit af styregruppen bag netværket Deas Young Professionals, der i øjeblikket tæller 23 unge. Fra venstre: Mia Spangenberg, Anders Kongshavn, Mathias Kæmmer, Anders Mousten og Maria Piil Sørensen, der er stifter af netværket for unge i Deas. Foto: Deas

Unge i Deas starter netværk: – Vi er modige og tør tage chancer

Deas har netop startet sin første netværksgruppe for unge – navnet er Deas Young Professionals og er for unge medarbejdere i landets største ejendomsforvalter.

– Vi tror på, at investering i fællesskabet, faglig og personlig udvikling giver det bedste afkast både på bundlinjen og personligt, siger Maria Piil Sørensen, stifter af Deas Young Professionals.

– Vores ambition er at være en arbejdsplads, hvor du kan være dig selv – sammen med dine kolleger. Sammen har vi Deas-vesten på. Vi er modige og tør tage chancer. Gennem vores netværk for unge sikrer vi tværgående fællesskab, skaber nysgerrighed og udløser potentialer, fremhæver hun.

Det vigtigste
Deas Young Professionals styres og ’ejes’ af de unge selv og skal mødes flere gange om året. Det kan være til oplæg og foredrag fra interne eksperter, relevante fagfolk, middage i kantinen eller aktiviteter ude i byen – arrangementerne er uformelle og har både faglig og social karakter. Netværket, der i øjeblikket tæller 23 unge, forventer at afholde seks-otte arrangementer i løbet af året.

Et stærkt sammenhold og lysten til hinanden er fundamentalt for en fed arbejdsplads.

– Det er vigtigt, at vi alle har plads til at være nysgerrige med hensyn til at lære, at ville udvikle os og at ville hinanden på tværs af afdelinger, generationer og faggrupper. Men mest af alt er det afgørende, at vi tør tage vores plads i virksomheden, komme med input og udfordre os selv på, hvem Deas er nu, og hvem Deas skal være i fremtiden, siger stifteren af Deas Young Professionals, Maria Piil Sørensen.

Rikke Lykke er adm. direktør i Deas Gruppen.

Læs også CBS Real Estate Club vil bygge bro mellem studerende og ejendomsbranchen

Læs også Ejendomsbranchen skriger – stadig – på arbejdskraft

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje