Jonathan Leonardsen tiltræder 1. december som bæredygtighedschef i NPV. Foto: Presse

NPV ansætter bæredygtighedschef

Jonathan Leonardsen tiltræder 1. december som bæredygtighedschef i den Charlottenlund-baserede ejendomsudviklingskoncern NPV.

Dermed stopper han som partner i Enact, som leverer strategisk investeringsrådgivning i byudvikling til ejendomsbranchen.

– Jonathan Leonardsen har allerede i adskillige funktioner hos blandt andet Sweco og Rambøll arbejdet bredt med ESG og bæredygtighed i særdeleshed og skabt gode resultater med dokumentering af bæredygtighedsimplementering, skriver NPV anført af adm. direktør Jens Schaumann.

NPV oplyser, at selskabets institutionelle investorer efterspørger ESG og bæredygtighedsmæssige tiltag hos de virksomheder og projekter, de undersøger.

– Det skal NPV naturligvis kunne svare på. Tilsvarende ser vi en stigende interesse blandt boligkøbere til den sunde bolig, materialer og CO2-aftryk, meddeler NPV.

Læs om NPV’s 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

NPV vender underskud til overskud på 81 millioner kr. – sigter mod stort overskud

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder