E20 Park Copenhagen langs E20-motorvejen ud for Solrød. Foto: Verdion

Spekulativt: Aviva og Verdion udvider med 37.000 kvm logistik

Investerings- og forvaltningsselskabet Aviva Investors, som er en del af den britiske pensionskoncern Aviva, samt den britiske logistikejendomsinvestor og -udvikler Verdion, bygger nu sidste del af første fase af E20 Park Copenhagen langs E20-motorvejen ud for Solrød.

Konkret har duoen taget hul på byggeriet af yderligere 37.000 kvm logistik, som bygges spekulativt, oplyser parterne.

Aviva Investors og Verdion færdiggør inden for det næste halve år byggeri af mindre lagerenheder med et samlet areal på 12.000 kvm. De mindre lagerenheder står klar til sine lejere til april 2022 og vil bestå af lagerplads og kontorer for op til fire virksomheder.

Aviva Investors og Verdion, der står bag byggeriet, annoncerer nu, at de sætter gang i byggeriet af yderligere 37.000 kvm. Det nye byggeri vil sikre, at E20 Park Copenhagen kommer til at bestå af både mindre og store lagerhaller, som vil stå klar til indflytning i begyndelsen af 2023.

– Der er stor efterspørgsel i hele Norden på nye logistikkvm – både lige nu og her, men også i takt med mere langsigtede muligheder for vækst. Det er derfor det helt rigtige tidspunkt at udbyde spekulativt bygget lagerplads som E20 Park Copenhagen med en kapacitet på op til 150.000 kvm, siger Fund Manager George Fraser-Harding, Aviva Investors, i en meddelelse.

Aviva Investors står bag finansieringen af byggeriet, mens Verdion varetager udviklingen.

Akut mangel på logistikarealer
Hos Verdion uddyber Head of Investment, Nordics, Peter Michael Tetzlaff:

– Når hovedstadsområdet fortsat oplever en akut mangel på logistikarealer, planlægger vi at levere de to første bygninger i E20 Park Copenhagen så hurtigt som muligt. Ejendommene er designet med en strømlinet operation og fleksibilitet i tankerne. Faciliteterne vil være af høj kvalitet, bæredygtige og frem for alt vil de give flere vækstmuligheder til de mange virksomheder, der ekspanderer som følge af e-handel og anden sektorvækst.

CBRE står for udlejningen af E20 Park Copenhagen.

Verdion, som 1. marts åbnede kontor i Danmark – i København – med Peter Michael Tetzlaff i spidsen, har flere gange varslet flere investeringer på vej.

Læs mere i Verdion åbner kontor i Danmark med tidligere CBRE-profil i spidsen

I Danmark har Verdion aktuelt investeret godt 2 milliarder kr. i logistikejendomme. Det drejer sig om logistik i Allerød, Greve og Solrød.

Læs også Verdion køber danske ejendomme for over 200 millioner kr.

Læs alle nyheder om logistikejendomme her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder