Arkitekt Cathrine Bjørn Hartung er ny forretningsleder for udviklingsboliger i AI Arkitekter & Ingeniører. Foto: AI Arkitekter & Ingeniører

Ny forretningsleder for udviklingsboliger i AI

AI Arkitekter & Ingeniører har ansat arkitekt Cathrine Bjørn Hartung som forretningsleder for udviklingsboliger, oplyser den københavnske rådgivervirksomhed.

Cathrine Bjørn Hartung, der det seneste år har været selvstændig, er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har flere års erfaring i rollen som bygherre og leder, med ombygning, renovering og nybyggeri. Tidligere har hun blandt arbejdet i Københavns Lufthavne som Head of Business Development og afdelingsleder i Årstiderne Arkitekter som tegnestueleder.

Som forretningsleder for udviklingsboliger hos AI skal Cathrine Bjørn Hartung være med til at videreudvikle boligsegmentet. Boliger er sammen med skoler, hoteller og erhverv en del af AI’s overordnede forretningsstrategi.

– Jeg ser frem til at bruge mine erfaringer fra både rådgiver og bygherresiden til at sikre, at økonomi og bæredygtighed fortsat er omdrejningspunkter i AI’s boligprojekter. Med et solidt afsæt i projektledelse og fokus på positivt samarbejde og relationer, glæder jeg mig til at være med til at gøre vores fremtidige boliger endnu grønnere, siger Cathrine Bjørn Hartung til AI’s hjemmeside.

Hidtil har AI’s adm. direktør og partner, Tomas Snog, været ansvarlig for selskabets udviklingsboliger.

Cathrine Bjørn Hartung er tiltrådt her i november.

Tilbagegang i 2020
AI Arkitekter & Ingeniører har hovedkontor på Refshaleøen i København og kontor i Odense og beskæftiger i alt cirka 100 arkitekter og ingeniører, der dækker samtlige af byggeriets fagligheder.

AI A/S kom ud af 2020 med faldende omsætning, som endte på 74 millioner kr. mod 77 millioner kr. i 2019, mens resultatet før skat dykkede til 3,7 millioner kr. fra 5,4 millioner kr.

Læs mere i Ny adm. direktør i AI Arkitekter & Ingeniører

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder