Alle syv jurymedlemmer i forbindelse med Ung i Ejendom Talentlisten 2021 - fra venstre øverst: Anne Sofie Vett Raaschou, Kristian Jørgensen og Camilla Dalum. Nederst fra venstre: Rasmus Brohl, Christina Holberg Fenger, William Kanta og Kamilla Sevel

Talentjuryen har voteret – spændingen udløses snart

– Det er et helt utroligt kvalificeret felt i år.

Sådan lød det fra juryen bag Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten 2021. Godt 70 profiler fra alle dele af branchen er blevet indstillet til at være med på årets udgave af talentlisten.

Juryen består af syv fremtrædende profiler fra bygge- og ejendomsbranchen, der selv afspejler bredde og diversitet, og som alle er kendetegnet ved at have en bred interesse i branchens udvikling og være med til at sætte dagsordenen. For at sikre kontinuitet er juryen den samme som i 2020.

De har desuden det tilfælles, at det for de flestes vedkommende ikke er så længe siden, at de selv var unge.

De syv jurymedlemmer er Anne Sofie Vett Raaschou, Nrep, Kristian Jørgensen, Property Advice, Camilla Dalum, Roof Management, William Kanta, Bostad, Christina Holberg Fenger, tidligere Balder, Rasmus Brohl, Propstep, og Kamilla Sevel, Estate Media.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Fra venstre: Kristian Jørgensen, William Kanta, Christina Holberg Fenger, Camilla Dalum, Anne Sophie Vett Raaschou og Rasmus Brohl, der sammen med Kamilla Sevel udgør juryen. Her fotograferet i forbindelse med årets votering

Kriterier
Juryen er blevet bedt om at vurdere de indstillede talenter med det for øje, at listen i videst muligt omfang bør afspejle bredde i segmenter og kompetencer, kendte og ukendte navne og kønsmæssig, etnisk og geografisk diversitet.

Kriterierne for at komme på listen er:

– Har talentet vist ambitioner for sit virke i ejendomsbranchen?

– Er talentet et forbillede for andre unge i branchen?

– Yder talentet et holistisk bidrag til ejendomsbranchen?

– Er kompetencer og organisatorisk placering relevant?

– Er uddannelsesmæssig baggrund relevant? (Ikke afgørende)

Målet med lanceringen af i Ejendom Talentlisten er at sætte fokus på unge talenter, og det er i år anden gang, at vi er med til at skabe opmærksomhed om ejendomsbranchen som karriereveje og ikke mindst sætte fokus på den enorme talentmasse, der lige nu er på vej op i virksomheder overalt i branchen. Samtidig skaber vi også opmærksomhed om, at man som ’ung i ejendom’ er med til at udvikle en vigtig og betydningsfuld branche, og listen viser, at der er mange gode talenter i branchen, der både udgør en betydningsfuld del af dansk erhvervsliv men også har en enorm betydning for det danske samfund som helhed.

Læs de seneste talentportrætter som optakt til talentlisten her:

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen

Nicolai Sehestedt Dalsgaard: Jeg er yderst privilegeret

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau

Rasmus Greis: Fra en tidlig alder vidste jeg, at jeg en dag ville sidde for bordenden

Deadline for indstilling af talenter til årets talentliste var 4. november. Juryen har nu voteret og de 35 navne til Ung i Ejendom Talentlisten 2021 offentliggøres i Estate Magasin nr. 6, som udkommer 6. december.

Bemærk: Estatemedia.dk har de seneste måneder portrætteret en række personer, der kæmper på lige fod med alle andre om at komme med på talentlisten

Læs eller genlæs alle Ung i Ejendom-artikler med blandt andet en lang række portrætter her

Se også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder