Adm. direktør Torben Modvig, Casa. Foto: Helle Moos

Casa køber grund på 49.000 kvm i Glostrup – vil udvikle endnu en ny bydel

Casa har netop købt endnu en ejendom i Storkøbenhavn, hvor udviklings- og entreprenørselskabet vil udvikle og bygge boliger på i de kommende år. Denne gang er der tale om et 49.230 kvm stort grundareal på Ejby Mosevej i Glostrup, hvor Casa forventer at kunne opføre boliger. Ønsket er at skabe ’et moderne boligområde langs Nordre Ringvej, hvor der er fokus på en oplevelsesrig bebyggelse i tæt samspil med det eksisterende boligområde’.

– Områderne omkring København rummer næsten uanede muligheder, hvis man, som Casa, har ressourcerne og ambitionerne. Det store område, vi nu har erhvervet i Glostrup, bliver endnu et bæredygtigt byområde fra vores side, siger adm. direktør Torben Modvig, Casa, i en meddelelse.

Ejendommen ligger i Ejby mellem Glostrup og Herlev og består i dag af en mindre bebyggelse. Bag salget står en privat grundsælger, oplyser Casa til Estate Media. Udviklings- og entreprenørselskabet ønsker ikke at komme ind på købsprisen.

– Casas team står for denne byudvikling, men vi kan ikke gøre det alene. Vi er afhængige af dygtige rådgivere og – ikke mindst – en innovativ og ambitiøs kommune, der vil skabe en bæredygtig by for deres borgere. Vi ser frem til det videre samarbejde med Glostrup Kommune og borgerne i området omkring tanker og idéer til udvikling af området, siger Torben Modvig.

Det nye boligområde forventer Casa certificeret med DGNB Guld. Lokalplanen forventes i samarbejde med Glostrup Kommune at kunne vedtages omkring årsskiftet 2022/23.

Med hensyn til antal kvm boliger kan Casa endnu ikke sige noget, fordi der fortsat mangler lokalplan for grunden.

Efter rekordopkøb i Herlev
Foruden det kommende projekt i Glostrup har Casa allerede adskillige projekter i Storkøbenhavn, blandt andet i Brøndby, Rødovre og Herlev.

Så sent som i oktober annoncerede Casa køb af sit hidtil største grundkøb. Det drejer sig om 59.467 kvm i Herlev, hvor et ældre industriområde skal konverteres til en ny bydel, hvis det står til Casa.

Læs mere i Casa køber 59.000 kvm i Herlev i sit hidtil største grundkøb

 

Fakta: Casas projekt i Glostrup

Ejendom: Ejby Mosevej 30, Glostrup

Grundareal: 49.230 kvm

Bæredygtigt byområde

Lokalplansproces forestår DGNB Guld-certificering

Ingeniør og arkitekt: Endnu ukendt

Udviklingsrådgiver: Becker & Nielsen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder