CFO Martin Sørensen, Stensdal Group. Foto: Presse

Stensdal henter ny CFO til forretningsudvikling

Stensdal Group har ansat Martin Sørensen som ny CFO.

Det oplyser den Brøndby-baserede investor, som ejer og udlejer en portefølje på over 115.000 kvm kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn, og som udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv.

Martin Sørensen kommer fra en stilling som Business Unit Director i Intertrust Group og har tidligere været CEO, partner og statsautoriseret revisor i Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab samt statsautoriseret revisor og revisor i EY Danmark og RIR Revision.

Hos Stensdal Group får Martin Sørensen ansvar for økonomi og forretningsudvikling – i tæt sparring med adm. direktør, ejer og stifter Søren Stensdal.

Martin Sørensen erstatter Eske Munck, der er fratrådt som CFO, men fortsætter i bestyrelsen for både moderselskabet og nogle af datterselskaberne, oplyser Søren Stensdal til Estate Media.

Læs mere i Eske Munck bliver ny CFO i Stensdal Group

Flere udviklingsprojekter på vej
Koncernen står over for flere udviklingsprojekter inden for erhvervs- og boligejendomme, og her kommer Martin Sørensens erfaring og kommercielle fokus i spil.

– Jeg ser frem til at arbejde i en dynamisk organisation, og jeg glæder mig over muligheden for i høj grad at sætte mit præg på udviklingen i koncernen, siger Martin Sørensen.

Han tiltrådte 1. november, men har i de kommende måneder et ben i begge lejre for at sikre en god overdragelse i sit tidligere job.

Søren Stensdal har store forventninger til ansættelsen af Martin Sørensen som CFO:

– Martin Sørensens kommercielle tankegang og erfaring med strategisk forretningsudvikling er den helt rigtige kombination for os, og jeg glæder mig til, at vi sammen løfter vores aktiviteter og resultater til nye højder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Adm. direktør, ejer og stifter Søren Stensdal, Stensdal Group. Foto: Wilfred Gachau

Stigende overskud
Stensdal Group A/S kom ud af seneste regnskabsår – 2019/20 – med et stigende overskud på 35,1 millioner kr. fra 32,9 millioner kr. i 2018/19.

På balancedagen 30. september 2020 havde koncernen aktiver for i alt 922 millioner kr. mod en balance på 829 millioner kr. året før, mens egenkapitalen var vokset til 367 millioner kr.

Læs mere i Overskud i Stensdal Group runder 35 millioner kr. i Corona-år

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder