Simon Buch-Andersen tiltræder 1. marts 2022 som COO i Rent Estate. Foto: Rent Estate

Familiekoncern henter søn ind som COO og nærmer sig milliardmål

Rent Estate har netop ansat Simon Buch-Andersen som COO, driftsdirektør, med ansvar for koncernens digitalisering, fremtidige bæredygtighedsprojekt i forhold til reduktion af CO2, ligesom han skal være med til køb og salg af ejendomme.

Det oplyser den familieejede ejendomskoncern med base i Albertslund.

26-årige Simon Buch-Andersen har siden 2015 været ansat i revisions- og konsulenthuset EY, i dag som Manager, og er revisoruddannet med en cand.merc.aud. I EY har Simon Buch-Andersen blandt andet arbejdet med revision og rådgivning af mange typer virksomheder, køb og salg af virksomheder, automatisering af forretningsprocesser og interne kontroller og selskabskonstruktioner. Simon Buch-Andersen har desuden i de seneste syv år siddet i Rent Estates bestyrelse – fra 2017 som bestyrelsesformand.

– Jeg har den seneste tid fået mere og mere smag for at komme ind i ejendomsbranchen. I forbindelse med Rent Estates aktuelle arbejde med at vokse porteføljen betydeligt opstår der et behov for at udvide Rent Estates ressourcer, og så kunne jeg ikke sige nej, siger Simon Buch-Andersen, der 1. marts 2022 tiltræder som COO.

Nærmer sig milliardportefølje
Rent Estates adm. direktør, ejer og stifter, Frank Buch-Andersen, skriver i en kommentar til ansættelsen af sin yngste søn, Simon Buch-Andersen:

– Det er en stor glæde, at det er lykkedes at udvide selskabets samlede ressourcer med en kapacitet som Simon Buch-Andersen. At det så også bliver i familien, gør det endnu mere rigtigt. Vi har i Simon Buch-Andersen fået en stærk ressource inden for det økonomiske, regnskabsmæssige, analytiske og erhvervsretlige, og jeg er sikker på, at det vil styrke Rent Estate nu, men også på den rejser koncernen er i gang med.

– Vores strategiske mål har længe været at vokse vores ejendomsportefølje til 1 milliard kr. inden udgangen af 2023, hvilket jeg med Simon ombord i koncernen vurderer måske endda kan opnås tidligere, fremhæver Frank Buch-Andersen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rent Estate, som blev stiftet i 1999, er ejet 100 procent af familien Buch-Andersen. Adm. direktør og stifter Frank Buch-Andersen (til højre) ses her sammen med CFO og søn Emil Buch-Andersen. Foto: Claus Sall

Rekordoverskud
Rent Estate, som blev stiftet i 1999, er ejet 100 procent af familien Buch-Andersen. Koncernen med fokus på det sjællandske ejendomsmarked er drevet af adm. direktør Frank Buch-Andersen, sønnerne Emil og Simon Buch-Andersen samt ægtefællen Jeanne Buch-Andersen

Rent Estate kom ud af 2020/21 med rekordoverskud, eftersom resultatet før skat landede på 140,9 millioner kr. mod 41,4 millioner kr. i 2019/20 – altså mere end en tredobling af bundlinjen. Efter et solidt år ser den familieejede ejendomskoncern også optimistisk på 2021/22.

Læs mere i Rent Estate får rekordoverskud på 141 millioner kr.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder