Karsten John Hjarsø har valgt at opsige sin stilling som adm. direktør i Jensen Gruppen. Foto: Jensen Gruppen

Topdirektør stopper i Jensen Gruppen efter trecifret millionunderskud

Jensen Gruppen skal nu på jagt efter en ny topdirektør, eftersom Karsten John Hjarsø har valgt at opsige sin stilling i den nordsjællandske entreprenørkoncern med base i Lynge.

Det oplyser Karsten John Hjarsø på sin Linkedin-profil, hvor han skriver:

– Efter nøje overvejelser har jeg valgt at opsige min stilling som CEO for Jensen Gruppen.Tiden er kommet til et sceneskifte, hvor jeg vil fokusere på digitalisering, bæredygtighed og den grønne omstilling. Jeg vil investere i række virksomheder, og jeg glæder mig til at fortælle mere om dette i det nye år. Først og fremmest skal stafetten afleveres på en god og rolig måde, så Jensen Gruppen får et solidt afsæt og kan styre ind i fremtiden på bedste vi.

Karsten John Hjarsø har været adm. direktør i Jensen Gruppen siden januar 2018. Han skiftede fra en lignende stilling i entreprenørvirksomheden Adserballe & Knudsen A/S, hvor han havde været i godt 11 år. Adserballe & Knudsen er ejet af Jensen Gruppen.

Underskud på 100 millioner kr. i 2020
I foråret 2019 skiftede J. Jensen-koncernen, som i dag består af mere end 60 selskaber, navn fra Holdingselskabet J. Jensen A/S til Jensen Gruppen A/S og etablerede ny struktur. Jensen Gruppen består af tre forretningsben, der tæller entreprenørvirksomhed, ejendomme samt et udviklings- og digitaliseringsspor.

I 2020 steg nettoomsætningen i Jensen Gruppen A/S til 3.018 millioner kr. fra 2.895 millioner kr. i 2019, mens koncernresultatet før skat omvendt dykkede til et underskud på 100 millioner kr. fra et overskud på 103 millioner kr.

Jensen Gruppen havde på balancedagen 31. december 2020 en balance på 1.612 millioner kr. mod 1.608 millioner kr. året før, mens egenkapitalen var reduceret til 441 millioner kr. fra 562 millioner kr. ultimo 2019.

 

Seneste årsregnskaber – Jensen Gruppen

Kilde og tabel: Jensen Guppen A/S’ årsrapport 2020

Læs alle entreprenørnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen