Ulla Catrine Brinch. Foto: Presse

Nordsjællandsk ejendomsdirektør stopper øjeblikkeligt

Ulla Catrine Brinch er fratrådt som direktør, oplyser Halsnæs Kommune i en kortfattet meddelelse, hvori den nordsjællandske kommune blot skriver:

– Der er blevet indgået en gensidig aftale mellem Ulla Catrine Brinch og Halsnæs Kommune om, at Ulla Catrine Brinch er fratrådt sin stilling som direktør i Halsnæs Kommune.

For præcis to år siden – i november 2019 – blev Ulla Catrine Brinch præsenteret som ny direktør i Halsnæs Kommune med ansvar for ejendomme, by, erhverv, miljø, kultur, idræt, borgerservice og beskæftigelse.

Hun kom fra en stilling som centerchef for Byudvikling, Miljø og Erhverv i Fredensborg Kommune, hvor hun i en periode også havde været konstitueret direktør. Hun overtog direktørposten i Halsnæs Kommune fra Martin Lindgreen, der stoppede i direktionen ved udgangen af oktober 2019.

Ulla Catrine Brinch tiltrådte som direktør i Halsnæs Kommune den 1. januar 2020.

Ulla Catrine Brinch er cand.agro. og har en ph.d. inden for miljøområdet. Hun har i dag 18 års ledelseserfaring og har solid erfaring med udvikling af offentlige eller offentligt regulerede organisationer.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen