AP Ejendommes projekt med en godt 28.000 kvm stor erhvervsejendom på Marmorvej 1 på Marmormolen i Københavns Nordhavn. Illustration: Henning Larsen

Har du glippet disse handler i ugerne 49 og 50?

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie Estate Media bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listen er tilgængelig for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet ejendomme og grunde til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Handlen kan være indgået for flere uger eller måneder siden. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer. Denne udvidede transaktionsliste dækker ugerne 49 og 50.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Største handel
Den største handel på denne udvidede liste over nye, tinglyste handler er AP Ejendommes byggeri af en godt 28.000 kvm stor erhvervsejendom på Marmorvej 1 på Marmormolen i Københavns Nordhavn.

AP Ejendomme har købt byggefeltet af By & Havn fo 262 millioner kr. Projektet, som er tegnet af Henning Larsen, er i øvrigt et af Danmarks største byggerier i træ.

 

Handelsoverblik for ugerne 49 og 50

Njalsgade 191, 2300 København S (49.138.229 DKK)
Køber Byggefelt H, Njalsgade ApS (ejet af Bach Gruppen)
Sælger
Ukendt sælger
Baldersbuen 40, Baldersbrønde, 2640 Hedehusene (25.000.000 DKK)
Køber Forsvaret og Forsvarsministeriets styrelser
Sælger LINAK HOLDING A/S

 

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen