Illustration: AGC Biologics

LM Byg skal opføre 18.000 kvm råhus på under et år

Råhusentreprenøren LM Byg har underskrevet kontrakt på et nyt medicinalbyggeri i Søborg. Det drejer sig om den danske medicinalvirksomhed AGC Biologics’ nye fabrik, hvor LM Byg skal opføre 18.000 kvm råhus på mindre end et år.

Det fire etagers råhus skal stå klar til sommer.

– Det er en stor udfordring at opføre så stort et etageareal på så kort tid, men gennem vores mange års erfaring og specialisering inden for beton- og råhusarbejde er vi i stand til at kunne levere hurtigt, siger adm. direktør Per Semmling, LM Byg, i en meddelelse.

AGC Biologics er bygherre på projektet.

Det samlede byggeri er en udvidelse af AGC Biologics’ produktionsanlæg i Danmark og indebærer blandt andet kontorer, produktions- og laboratoriefaciliteter. Det nye byggeri består af to bygninger på fire etager med kontor, P-kælder, forbindelsesgang på 1. sal, lager, produktion, teknik og laboratorie.

Pihl-koncernen med rekordregnskab
I slutningen af september fremlagde Pihl-koncernen, som består af moderselskabet Pihl Holdings A/S og de tre datterselskaber Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og BNS A/S, der er specialiserede inden for hvert sit område, rekordregnskab. Det var for året 2020/21.

Læs mere i Pihl-koncernen lander rekordregnskab

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen