Det nye boligprojekt fra Industriens Pension får navnet Trekløveren og består af tre punkthuse, der symboliserer hver deres blad i trekløveren. Illustration: Arkitema

Boligprojekt solgt for trecifret millionbeløb i ny Odense-bydel

Industriens Pension og Odense-entreprenørvirksomheden Skjøde har indgået aftale om et 6.432 kvm stort boligprojekt fordelt på 89 boliger i Odenses nye bydel Gartnerbyen. Planen er, at de nye ejendomme bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld, oplyser Industriens Pension, der investerer et trecifret millionbeløb i boligprojektet, der bliver et af de sidste projekter i Gartnerbyen.

Bag det nye salg står Skjøde.

Det nye boligprojekt tegnet af Arkitema får navnet Trekløveren og består af tre punkthuse, der symboliserer hver deres blad i trekløveren.

– Odense er inde i en rivende udvikling med mange nye spændende boligområder og betydelige investeringer i at udvikle byen. Gartnerbyen er ved at tage form som et attraktivt grønt byområde, der blandt andet er kendetegnet ved varierede boligformer, rekreative områder og god infrastruktur med et letbanestop som nabo, siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen.

I alt kommer Gartnerbyen, der ligger 2 km vest for Odense centrum, til at rumme cirka 1.950 ejer- og lejeboliger.

– Hos Skjøde er vi meget tilfredse med at have indgået aftale med Industriens Pension om Trekløveren, som ligger ved ankomsten til Gartnerbyen. Projektet er medvirkende til, at vi forventeligt i 2024 kan se Gartnerbyen som fuldt udbygget bydel til glæde for alle beboere og odenseanere, siger adm. direktør Allan Nielsen, Skjøde.

De 89 boliger skal efter planen stå klar i løbet af 2023, mens hele Gartnerbyen forventes at være færdigudbygget i 2024.

Kuben Management, Accura, Deloitte, Deas og Colliers har rådgivet Industriens Pension i opkøbet, mens EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af boligprojektet.

Arkitema har udviklet helhedsplanen bag Gartnerbyen i samarbejde med Skjøde.

 

Fakta: Gartnerbyen i Odense

– Gartnerbyen P/S er ejet 50 procent af PFA Ejendomme og 50 procent af Gartnerbyen Holding

– Gartnerbyen er en ny bydel, der etableres på den gamle Gasa-grund i den vestlige del af det centrale Odense. Byggeriet gik i gang i 2017 og forventes afsluttet i 2024

– Når bydelen er helt færdig, vil den sprede sig over 140.000 kvm byggeri, hvilket gør Gartnerbyen til Odenses største ejendomsudviklingsprojekt nogensinde

– Foruden boliger af varierende type og størrelse vil Gartnerbyen rumme grønne områder, et butikstorv og et plejecenter

– Området ligger tæt på letbanen, Langesøstien, Odense Station og centrum

– På sigt forventes Gartnerbyen at rumme boliger til mere end 3.000 beboere

Fakta: Gartnerbyen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen