Restaurant Post vil ligge sammen med det nye kommunikationsmuseum Enigma på Øster Allé 1 på Østerbro i København. Foto: Jeudan

Jeudan og Meyers går sammen i et større strategisk samarbejde

Jeudan og Meyers går sammen om en ny restaurant i Danmarks nye kommunikationsmuseum, Enigma, i det historiske posthus på Øster Allé 1 på Østerbro i København.

’Madoplevelser, der inviterer til samtale, vil fremover blive en central del af museumsbesøget’, lyder beskrivelsen fra Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed og madkoncernen forud for Enigmas åbning i 2022.

– Med Restaurant Post ønsker vi at skabe nogle rammer, der kan begejstre københavnerne og de besøgende med ekstraordinære madoplevelser. Hos Jeudan er det altid vores mål at levere fysiske rammer, som gør det nemt og enkelt for vores kunder. Det vil vi også gerne for københavnerne. For os handler samarbejdet med Meyers derfor ikke kun om at stille rammerne til rådighed, men i lige så høj grad at bidrage til et rum og en oplevelse, der helt enkelt inspirerer i tråd med Enigmas kernefokus, siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan, i en meddelelse.

Læs mere i Jeudan køber historisk posthus på Østerbro – klar til større udvidelse

En del af et større strategisk samarbejde
Foruden Restaurant Post indgår Jeudan og Meyers også et langsigtet strategisk samarbejde på en række andre områder, der vil komme københavnerne til gode. Meyers vil blandt andet i 2022 være med til at skabe og drive kantineløsninger i foreløbig fire af Jeudans kontorejendomme med et kantineformat inspireret af Meyers egen medarbejdersrestaurant, KAJ, som er Meyers bud på fremtidens kantine.

De fire nye kantineløsninger vil blive åbnet i henholdsvis Havnegade, Farvergade, Bredgade og Dampfærgevej, og flere kantiner vil med tiden komme til. Fælles for dem alle er et fokus på fleksible madløsninger, gastronomi af høj kvalitet, bæredygtighed og ikke mindst godt værtskab.

– For os er godt værtskab en måde at udvise respekt og omsorg for vores kunder på. Det strækker sig fra hverdagens frokostpause videre til digitale hjælpemidler, der kan gøre livet lettere og skabe værdi – også i Jeudans ejendomme. Vi glæder os derfor også til at vise Jeudan og de mange nye kunder, hvordan vi arbejder med blandt andet økologi, dyrevelfærd, madspild og klimamålinger i en kantine fra Meyers, siger adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj.

Meyers og Jeudan arbejder desuden på et catering- og fordelskoncept til Jeudans erhvervskunder i København, hvor Meyers vil levere blandt andet frokost og morgenmad i de ejendomme, hvor Jeudan ikke har etableret en kantineløsning.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder