Adm. direktør Jørgen Utzon, Coor i Danmark. Foto: Coor

Coor vinder 2,3 milliarder kr. stor kontrakt

Coor har vundet en syvårig IFM-aftale med Bygningsstyrelsen til en værdi af 2,3 milliarder kr. i hele kontraktperioden, oplyser den nordiske facility management-leverandør inden for integrerede serviceløsninger (IFM) og single services.

Fra 1. maj 2022 bliver Coor IFM-serviceleverandør til 18 ministerier og tilhørende styrelser og institutioner. IFM-kontrakten betyder konkret, at Coor skal levere både rengøring, kantineløsninger, mødeforplejning, udendørs vedligehold og vedligehold af tekniske installationer m.m.

– Bygningsstyrelsen har med denne kontrakt haft nye visioner for fremtidens IFM, og vi er beærede over at skulle føre det ud i virkeligheden. Som serviceleverandør er vi markedets bedste, når det gælder bæredygtig drift og fokus på kvalitet. Sammen vil vi skabe helt nye standarder og best-in-class-løsninger for bæredygtighed og innovation i offentlige IFM-kontrakter. Med kontrakten slår vi vores position som markedsledende IFM-leverandør i Norden fast, siger adm. direktør Jørgen Utzon, Coor i Danmark.

 

Fakta: Kontrakten

– IFM-kontrakten har en værdi på 300 millioner kr. om året – svarende til 2,3 milliarder kr. i hele kontraktperioden

– Kontrakten løber i 7 år med opstart 1. maj 2022

– Den dækker 18 ministerier, departementer og institutioner og teatre i København fordelt på ca. 100 lokationer

– Der skal rengøres ca. 373.000 kvm bygninger – svarende til ca. 1,5 million kvm, der bliver rengjort hver uge

– Der skal serveres ca. 5.500 frokoster om dagen og ca. 34.000 mødeforplejninger om året

– Der er ca. 8.600 servicebrugere om dagen, 30 receptioner og ca. 439.562 telefonopkald om året

– Der skal serviceres og vedligeholdes ca. 120.000 kvm udearealer, vedligeholdes 3.800 tekniske installationer og håndteres ca 1.620.000 kg affald om året

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder