Direktionen i Crescendo A/S: Partner, stifter og nu forhenværende adm. direktør Bo Helligsøe (til venstre) og partner og adm. direktør Christian Stenbjerre. Foto: Crescendo

Generationsskifte: Crescendo får både ny topdirektør og ejerkreds

Crescendo A/S, der blev grundlagt i 2002 af Bo Helligsøe, og som siden har udbudt godt 60 investeringsprojekter til en samlet projektsum på mere end 4 milliarder kr., har primo november ændret i ejerkredsen og direktionen som led i en form for generationsskifte.

Det oplyser Aarhus-baserede Crescendo, som 1. februar 2022 kan fejre 20-års jubilæum, og som for få dage siden har offentliggjort sit hidtil bedste resultat med et samlet overskud før skat på godt 12 millioner kr. i 2020/21.

Bo Helligsøe stopper som adm. direktør
Stifter Bo Helligsøe har valgt at sælge 20 procent af sine aktier, mens bestyrelsesformand Peter Jein sælger 10 procent af sin ejerandel i Crescendo til Christian Stenbjerre, der har været partner og en del af ledelsen i Crescendo siden 2019. Således ejer 50-årige Christian Stenbjerre nu 40 procent af Crescendo A/S, Bo Helligsøe 20 procent, mens Peter Jein og familie kontrollerer 40 procent. Peter Jein har været medejer af Crescendo siden 2010.

Samtidig bliver Christian Stenbjerre i den nye konstellation forfremmet til adm. direktør efter Bo Helligsøe – de to bytter så at sige position. Bo Helligsøe fortsætter i direktionen i Crescendo med fokus på forretningsudvikling.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Partner, direktør og stifter Bo Helligsøe, Crescendo. Foto: Crescendo

’Vigtigt med en glidende overgang i ledelsen’
Om den nye topdirektør og ejerkreds i Crescendo siger Bo Helligsøe:

– Til grund for min beslutning ligger en overvejelse om, at det er vigtigt for mig med en glidende overgang i ledelsen, så vi sørger for, at det særlige Crescendo-DNA med grundighed og en ambitiøs investeringsstrategi fortsat udvikler sig til gunst for vores investorer.

– Christian Stenbjerre har gennem sin tid i Crescendo bevist, at han til fulde evner både at source, strukturere og afsætte Crescendos produkter, hvorfor det for mig ikke har været svært at skulle slippe tøjlerne. Jeg ser frem til et fortsat fantastisk samarbejde med Christian Stenbjerre, siger 61-årige Bo Helligsøe.

Har fordoblet overskud på et år
Crescendo A/S er kommet ud af 2020/21 med et stigende resultat før skat på 7,7 millioner kr. mod 5,7 millioner kr. året før. Samtidig er overskuddet steget i datterselskabet Crescendo Asset Management ApS, hvor det nye resultat før skat er 4,6 millioner kr. mod 0,1 million kr. i 2019/20.

Det vil sige, at de to Crescendo-selskaber, som hovedsageligt udgør Crescendo-koncernen, samlet har opnået et overskud før skat på 12,3 millioner kr. i 2020/21 mod et overskud på 5,8 millioner kr. året før.

Crescendo-teamet, der består af i alt 14 medarbejdere med erfaring inden for blandt andet analyse, udvælgelse, drift, optimering og administration af fast ejendom, har til huse i hovedsædet i Aarhus og på kontoret i Hellerup.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen