Ejendomsdirektør Flemming Møller Hansen, Coop. Foto: Coop

Coop finder første ejendomsdirektør i egne rækker

Flemming Møller Hansen er blevet forfremmet til ejendomsdirektør i Coop fra en stilling som ejendomschef i dagligvarekoncernen.

Det oplyser Coop, som til Estate Media oplyser, at der er tale om en nyoprettet stilling som ejendomsdirektør.

Flemming Møller Hansen, 43 år, har arbejdet i Coop i knap 24 år. Han begyndte sin karriere som uddeler i Superbrugsen i 1998 og har siden haft stillinger som regionschef i Fakta, projektchef og udviklingschef i Coop Ejendomme, indtil han i 2019 blev ejendomschef.

Coop oplyser, at udnævnelsen sker efter en række flotte resultater, som Flemming Møller Hansen har leveret, siden han tiltrådte som ejendomschef. I den tid har han stået i spidsen for at udvikle helt nye ejendomsprojekter og gennemføre Coops butiksporteføljestrategi og ejendomsstrategi om i højere grad at eje de ejendomme, hvorfra Coop driver sine butikker.

Har købt et større tocifret antal butiksejendomme
Resultaterne tæller blandt andet købet af et større tocifret antal butiksejendomme over hele landet, sammensætning af et nyt og udvidet byg- og projektudviklingsteam og opbygningen af en pipeline af ejendomsviklingsprojekter i milliardklassen, ikke mindst Coop Byen – en ny, bæredygtig bydel for foreningsliv og fællesskab med plads til 4.500 indbyggere ved Coops hovedsæde i Albertslund.

Når den nye bydel er færdigbygget, vil den have en markedsværdi på cirka 6 milliarder kr., har Coop tidligere oplyst.

Læs mere i Coop vil bygge ny bydel med 1.700 boliger: – En af vores største satsninger

Læs også Coop og Pensiondanmark går sammen om Coop Byens første del

(Artiklen fortsætter under illustrationen)

Den kommende Coop Byen ved Coops hovedsæde i Albertslund. Illustration: Henning Larsen Architects, Arkitema, Mangor & Nagel og ONV

Som ejendomsdirektør vil Flemming Møller Hansen fortsat være ansvarlig for at gennemføre Coops omfattende Butiksporteføljestrategi, som omfatter et trecifret antal udvidelser, flytninger og nye butikker til Coops kæder samt værdioptimering af Coops Ejendomsportefølje.

Flemming Møller Hansens forfremmelsen trådte i kraft 1. november.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder