Green Hydrogen Systems’ udvidede domicil i Kolding. Illustration: Rum

Grøn frontløber udvider nyt domicil med 13.500 kvm

Rum skal tegne Green Hydrogen Systems’ ud- og ombygning af sit domicil i Kolding, oplyser det Horsens-baserede arkitektfirma.

Green Hydrogen Systems (GHS), der har eksisteret siden 2007, er en af frontløberne inden for grøn energi. Virksomheden udvikler og producerer avancerede elektrolysemoduler, der kan omdanne elektricitet fra vedvarende energikilder som vindmøller og solceller til grøn brint. I januar 2021 flyttede GHS ind i sit nye hovedkvarter i Kolding, men pladsen er allerede blevet for trang til den hurtigt voksende virksomhed, der de seneste år er gået fra 20 til 175 medarbejdere og forventer at runde 300 medarbejdere de kommende år.

Rum har tegnet et projekt, hvor de eksisterende faciliteter udvides. Administrationen får en tilbygning, der etableres fire nye produktionshaller, og der anlægges nye rekreative udearealer. Det nye byggeri sigter mod at blive certificeret med DGNB Guld. Projektet omfatter blandt andet en ny tilbygning med 3.500 kvm administration og 10.000 kvm produktion.

Green Hydrogen Systems har hyret Kolding-entreprenøren Kjæhr & Trillingsgaard,  arkitektfirmaet Rum og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma til projektet, som skal være klar til ibrugtagning i sommeren 2023.

 

Fakta: Projektet

Modernisering og udvidelse af Green Hydrogen Systems’ virksomhedsdomicil i Kolding

– Ny tilbygning med 3.500 kvm administration og 10.000 kvm produktion. Ombygning af 1.550 kvm administration og 3.000 kvm produktion og testbygning. Udearealer på en 6 ha stor grund

– Bygherre: Green Hydrogen Systems

– Kjæhr & Trillingsgaard, Rum og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma

 – Der sigtes mod DNGB Guld-certificering

 – Ibrugtagning: Sommeren 2023

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen