Foto: Aarsleff

Aarsleff lander lufthavnskontrakt på 2,1 milliarder kr.

Per Aarsleff A/S har indgået totalentreprisekontrakt på udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn.

Det meddeler Danmarks største entreprenørkoncern i en fondsbørsmeddelelse, hvori Aarsleff med hovedkontor i Viby J syd for Aarhus oplyser, at kontrakten har en værdi på 2,1 milliarder kr.

Adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, Aarsleff. Foto: Aarsleff

Udførelseskontrakten sker på baggrund af en såkaldt co-creation-kontrakt, som Aarsleff blev tildelt tilbage i marts 2019 i samarbejde med Cowi, Zeso Architects og Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

– Vi glæder os naturligvis meget over, at vi har bidraget til projektet, som vi nu skal udføre for Københavns Lufthavn. Det har været en succesfuld og effektiv co-creation-proces, hvor vi i tæt samarbejde har udviklet og udformet den komplekse udvidelse. Vi har gode erfaringer fra tidligere projekter i lufthavnen, og vi glæder os til at komme i gang med et nyt spændende projekt, som tilmed skal foregå mens fly, medarbejdere og passagerer bruger lufthavnen, som de plejer, siger adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, Aarsleff, i meddelelsen.

Udvidelsen skal stå færdig i 2028, men i de første par år vil der være begrænset byggeaktivitet.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder