Fra venstre: Peter Helmersen, Rasmus Juul-Nyholm og Brian Gade. Peter Helmersen og Rasmus Juul-Nyholm er nye medejere af Container Living, mens Brian Gade er adm. direktør i selskabet. Foto: Container Living

Container Living udvider ejerkredsen – vil indtage hele Skandinavien

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder