Købsaftalen mellem Hørsholm Kommune og Sophienberg Gruppen blev underskrevet den 4. november på Hørsholm Rådhus. På billedet ses direktør og partner i Sophienberg Gruppen Niels Kragh, borgmester Morten Slotved og adm. direktør og partner i Sophienberg Gruppen Lars Bigom. Foto: Sophienberg Gruppen.

Sophienberg Gruppen køber 26.000 kvm jord i Kokkedal

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder