Nemanja Stankovic er 1. november tiltrådt som ny CFO i den aarhusianske ejendomsudviklingskoncern Domis. Foto: Presse

Domis finder ny CFO i PwC som led i ledelsesrokade

Nemanja Stankovic er 1. november tiltrådt som ny CFO i den aarhusianske ejendomsudviklingskoncern Domis, som er ejet af familien Hommelhoff.

Dermed er Per Lilholts efterfølger fundet. Som ny CFO i Domis bliver Nemanja Stankovic også en del af ledelsen. Han skifter fra en stilling som manager i revisions- og konsulentvirksomheden PwC, hvor han de seneste syv år har været konsulent for virksomheder, som beskæftiger sig med ejendomsudvikling samt køb og salg af ejendomme.

Nemanja Stankovic er cand.merc.aud. fra Aarhus Universitet (2021).

De seneste måneder har Domis foretaget en række organisatoriske ændringer, hvor Elsebeth Gutheil Stoker 1. oktober tiltrådte som adm. direktør efter at være blevet forfremmet fra at være vicedirektør/COO.

Læs mere i Hommelhoff-selskabet Domis i ledelsesrokade – finder ny topchef

I august meddelte Domis, at koncernenes daværende CFO Per Lilholt ønskede at søge nye udfordringer, hvorfor han ville fratræde sin stilling ved udgangen af januar 2022. Per Lilholt er stadig en del af Domis i overleveringsperioden frem sin fratrædelse, oplyser ejendomsudviklingskoncernen til Estate Media.

De organisatoriske ændringer, opkøbet af 52.000 kvm byggeretter på Bryggens Bastion i slutningen af september og igangværende projekter som Lighthouse, Risskov Brynet og byudviklingsprojektet Åby Vest har skabt et behov for nye ansættelser i Domis.

Læs mere i Domis køber 52.000 kvm byggeretter på Bryggens Bastion af Bach Gruppen

(Artiklen fortsætter under billedet)

Annette Valsted tiltræder 16. november som administrationschef i Domis. Foto: Presse

Udover at kunne præsentere Nemanja Stankovic som ny CFO bliver Annette Valsted ansat i en nyoprettet stilling som administrationschef. Hun tiltræder 16. november. Annette Valsted får det overordnede ansvar for administrationen og vil derudover blive involveret i projekt- og udviklingsopgaver.

Annette Valsted kommer fra en stilling som administrationschef i det Aarhus-baserede ejendoms- og projektudviklingsselskab Bricks og har desuden en fortid i Nybolig Erhverv og Colliers.

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder