Michael Mortensen. Foto: Casa

Navneskifte og to nye adm. direktører i Casa Group

Efter salget af entreprenørvirksomheden Casa A/S har Michael Mortensen og partneren Per Hansen fredag præsenteret en ny organisations- og ledelsesstruktur for medarbejderne i Casa Group.

Koncernens ejendomsportefølje og projektudvikling hidtil drevet under Ejendomsselskabet Casa A/S ændrer navn til M+ Ejendomme A/S og opdeles organisatorisk fra de øvrige aktiviteter for ’at realisere planerne om at udvikle en moderne ejendoms- og servicevirksomhed’.

Samtidig omdøbes moderselskabet M.M. 26 Holding A/S til M+ Invest A/S og får selvstændig organisation. M+ Invest A/S vil have fokus på ’et aktivt ejerskab af koncernens investeringer og yde support’ til koncernens porteføljeselskaber relateret til økonomi, finansiering og forretningsudvikling.

– Med M+ sender vi en hilsen tilbage til rødderne og den ånd, som altid har været kendetegnende for vores virksomheder, og som vil være det fremover. ’+’ henviser til alt det, der er bygget på og de mennesker, der har været og fremtidigt vil være med til at skabe resultater, forklarer Michael Mortensen i en meddelelse.

To nye adm. direktører
Til at stå i spidsen for M+ Ejendomme A/S udnævnes 45-årige Peter Heide Wessel som adm. direktør som afløser for Per Hansen, der i mange år har været ansvarlig for koncernens ejendomsselskab.

For M+ Invest A/S udnævnes 40-årige Claus Porsgaard som adm. direktør. Han har hidtil været Group CFO i Casa Group.

Claus Porsgaard og Peter Heide Wessel er tiltrådt som adm. direktører med øjeblikkelig virkning.

Ny ledelsesgruppe
Som led i den nye organisationsstruktur etableres en ny ledelsesgruppe til at varetage den overordnede og strategiske ledelse af M+-koncernen. Ledelsesgruppen består af Michael Mortensen, Per Hansen, Claus Porsgaard og Peter Heide Wessel.

Michael Mortensen og Per Hansen vil begge fortsat indtage aktive roller i koncernen med ansvar for strategisk ledelse og forretningsudvikling af koncernens aktiviteter.

– Michael Mortensens og min rolle bliver fremadrettet bestyrelseslignende med vægt på strategisk ledelse og forretningsudvikling, og dermed overlader vi den daglige ledelse til kompetente kræfter i form af Peter Heide Wessel og Claus Porsgaard. Jeg ser meget frem til at få tid og plads til at arbejde med porteføljeaktiviteterne på et mere strategisk niveau og på den måde være med til at præge virksomhedernes udvikling, siger Per Hansen.

Torben Modvig fortsætter som direktør for Casa
Torben Modvig fortsætter som adm. direktør i entreprenørvirksomheden Casa, som i sommer blev købt af en paneuropæisk ejendomsfond forvaltet af den tyske kapitalfond ActivumSG Capital Management.

Casa blev i 2006 stiftet af Michael Mortensen, Per Hansen og Peter Rosengreen, der i 2016 overdrog aktiemajoriteten til den danske kapitalfond Catacap. I februar 2019 kom Torben Modvig til som adm. direktør efter Michael Mortensen. I 2021 forventer Casa-ledelsen at nå en omsætning på omkring 3 milliarder kr.

Læs mere i Casa med ny ejer på vej mod toplinjerekord på 3 milliarder kr.

Læs også Tysk kapitalfond køber Casa i milliardhandel

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder