Partnerne Henrik Frost Sørensen (til venstre) og Kent Nielsen leder nu EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Foto: EDC

EDC Erhverv i Aarhus får ny erhvervsdirektør og partner

Henrik Frost Sørensen tiltræder i dag den 1. november som erhvervsdirektør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Han kommer med knap 20 års erfaring fra ejendomsbranchen, senest som associeret partner i erhvervsmægleren Newsec Advisory, hvor han har været i knap 5 år.

Inden Newsec Advisory var Henrik Frost Sørensen, der er født og opvokset i Aarhus, erhvervsmægler i Home Erhverv i 1 år, kundechef i NCC Property Development i 1,5 år, ligesom han har været salgschef og udlejningschef i daværende Datea i 7 år. Hans første berøring med fast ejendom kommer dog igennem hans far, der har været selvstændig investor og udvikler af egne ejendomme i knap 50 år.

Med Henrik Frost Sørensen på holdet har EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus’ erhvervscenter med sin nye lokation på Rådhuspladsen 3 over for Aarhus Rådhus nu rundet 20 medarbejdere.

– Vi er meget tilfredse med, at vi nu har landet begge erhvervsdirektører og partnere til vores erhvervscenter i Aarhus. Henrik Frost Sørensen kommer med stor erfaring fra en række relevante og spændende ansættelser i ejendomsbranchen. Han har derfor et rigtig godt indblik i kunder og forretningsforbindelser med mange perspektiver og et bredt netværk, som vil styrke os fremover, siger bestyrelsesformand, medejer og stifter Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen.

– Sammen med Kent Nielsen vil Henrik Frost Sørensen udgøre en rigtig god ledelse, og jeg ser frem til, at de sammen med vores mange andre dygtige medarbejdere vil være med til at fortsætte den positive udvikling. Vi er stort set ved at være i mål med ansættelserne i vores aarhusianske erhvervscenter, og vi mangler kun et par enkelte medarbejdere i øjeblikket, siger Poul Erik Bech i en meddelelse.

Poul Erik Bech har på 43 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 63 boligbutikker og har netop rundet 600 medarbejdere.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder