Direktør og partner Søren Astrup, Formuepleje. Foto: Formuepleje

Formuepleje skifter kurs – vil mere end tidoble ejendomsinvesteringer

Formuepleje, der er landets største, uafhængige kapitalforvalter med 117 milliarder kr. under forvaltning, ændrer strategi og vil mere end tidoble sine ejendomsinvesteringer i de kommende år.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Aktuelt har Formuepleje en ejendomsportefølje på omkring 2,5 milliarder kr., men om fem-seks år skal værdien være med end tidoblet, så forvalteren har ejendomme for over 25 milliarder kr., hvilket skal udgøre 10-15 procent af Formueplejes forvaltede aktiver.

– Vi har stadig mest fokus på boliger. Vi kigger mod urbaniseringstrenden, og der er nogle vækstcentre i de store byer, som vil forblive det fremover. Men områder som for eksempel Trekantområdet kan også blive interessante for os, siger direktør og partner Søren Astrup, Formuepleje, til Børsen.

Formuepleje med hovedkontor i Aarhus blev stiftet i 1986 af Claus Hommelhoff og Erik Møller.

Stor bid af Nicolinehus
Som Estate Media har skrevet, købte en ny ejendomsfond under Formuepleje i september størstedelen af bolig- og kontorkomplekset Nicolinehus på Aarhus Ø. Det skete for knap 1 milliard kr.

Formuepleje og ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks fremhævede i forbindelse med handlen, at den er den hidtil største enkeltstående ejendomshandel i Aarhus nogensinde.

Læs mere i Formuepleje køber størstedelen af Nicolinehus for knap 1 milliard kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen