Udlejningschef Lisette Østergreen Nielsen. Foto: Deas

Deas finder chef i RED

Lisette Østergreen Nielsen, 54 år, er tiltrådt som udlejningschef i ejendomsforvalteren Deas. Hun skifter fra en position som Senior Associate i det københavnske erhvervsmæglerfirma Cushman & Wakefield RED.

– Efter knap seks år hos Cushman & Wakefield RED har jeg valgt at takke ja til et nyt job som udlejningschef hos Deas. Det har været nogle spændende, lærerige og sjove år hos RED, og jeg har haft de mest fantastiske kolleger i branchen. Forude venter et nyt spændende job med masser af udfordringer og nye kolleger, skriver Lisette Østergreen Nielsen på sin Linkedin-profil.

Lisette Østergreen Nielsen kommer til Deas med bred erfaring fra ejendomsbranchen samt den finansielle sektor og advokatbranchen. Hun har de sidste knap seks år været en del af Cushman & Wakefield RED – senest som Senior Associate. Hun har desuden 15 års erfaring fra advokatfirmaerne Bech-Bruun, Accura og Lundgrens.

Lisette Østergreen Nielsen overtager ansvaret for flere porteføljer af ejendomme i Storkøbenhavn og indre by bestående af både kontor- og butikslejemål.

Deas’ erhvervsudlejning ledes af afdelingschef Hanne Poulsen. Afdelingen har det seneste år udlejet mere end 300 erhvervslejemål på vegne af kunder.

Læs mere i Ny chef for Deas’ erhvervsudlejning

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen