Nicolinehus på Aarhus Ø består af i alt 40.000 kvm og 25.000 kvm kælder. Bolig- og kontorkomplekset er tegnet af Aart Architects. Illustration: Dimension Design

Salg af ejerlejligheder runder 1 milliard kr. i Nicolinehus

Bricks kan formentlig snart sætte ’udsolgt’-skilt op på det Aarhus-baserede ejendoms- og projektudviklingsselskab prestigebyggeri Nicolinehus, som består af i alt 40.000 kvm og 25.000 kvm kælder på Aarhus Ø.

Således mangler blot 11 ejerlejligheder ud af i alt 181 i det overvejende boligbyggeri at blive solgt.

Da endnu en køber og kommende beboer i Nicolinehus forleden satte sin underskrift på købsaftalen til en lejlighed i den markante bygning midt på Aarhus Ø, rundede salgssummen af de solgte ejerlejligheder i byggeriet 1 milliard kr., oplyser Bricks.

Salget af ejerlejligheder i Nicolinehus er gået både hurtigere og bedre, end de to partnere i Bricks, Martin Busk og Philip Foss, havde drømt om, da de tilbage i 2016 vandt opgaven med at udvikle og bygge Aarhus Ø’s bydelscentrum med boliger, butikker, markedshal og erhvervslejemål.

– Vi er naturligvis ovenud lykkelige for at runde denne milepæl knap et år, før byggeriet er færdigt. Den tillid til projektet og begejstring for byggeriet, som vi oplever, er overvældende. Det er blot få uger siden, at vi kunne fortælle, at den del af Nicolinehus, der rummer lejelejligheder samt erhvervs- og butikslokaler, er solgt til Formuepleje for knap 1 milliard kr., fremhæver direktør, medejer og stifter Martin Busk, Bricks.

’Helt ekstraordinært’
Det er Danbolig Aarhus City, som har stået for salget af ejerlejlighederne i Nicolinehus. Her siger indehaver og ejendomsmægler Birgitte Agerskov Bro fra Danboligs projektsalg og udlejning:

– Det er helt ekstraordinært, at vi kan melde tæt på udsolgt knap et år, før boligerne er indflytningsklar. Og skal jeg sætte ord på, hvad der har skabt den store interesse, så er det, at Nicolinehus rummer meget mere end blot den bolig, som folk køber. De falder også for den mangfoldighed og det liv, de bliver en del af. Det tiltaler mange, at de ikke skal bo i en ren boligblok, men at de her også bliver naboer til butikker, markedshal, fitnesscenter og restauranter.

Ifølge Birgitte Agerskov Bro er det alle typer af mennesker, der har valgt at flytte til Aarhus Ø og Nicolinehus i løbet af 2022.

60 lejeboliger udbydes her i efteråret
Selv om det nærmer sig udsolgt af ejerlejligheder, så er det fortsat muligt at flytte til Nicolinehus. Byggeriet indeholder nemlig også 60 lejeboliger, som ligger i den nordlige del af Nicolinehus.

Lejlighederne her er som resten af byggeriet indflytningsklar om cirka et år, og ifølge Birgitte Agerskov Bro har interessen også her været ’stor’.

Formuepleje købte for nylig stor del af Nicolinehus
I en handel til knap 1 milliard kr. købte en ny ejendomsfond under den danske kapitalforvalter Formuepleje i september størstedelen af Nicolinehus.

Formuepleje og Bricks fremhævede i forbindelse med handlen, at den er den hidtil største enkeltstående ejendomshandel i Aarhus nogensinde.

Læs mere i Formuepleje køber størstedelen af Nicolinehus for knap 1 milliard kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen