Foto: EY

EY udpeger juridisk chef for fast ejendom

Danny Krei er netop blevet udnævnt til Head of Real Estate Law, Denmark i EY’s juridiske afdeling inden for fast ejendom.

Der er tale om en nyoprettet stilling, fortæller 33-årige Danny Krei, der blot har været i revisions- og konsulenthuset siden maj, hvor han tiltrådte som Director i EY Law Corporate Real Estate.

– Efter knap seks måneder hos EY Law er jeg stolt over at være blevet udnævnt til Head of Real Estate Law, Danmark. Jeg takker for tilliden, og jeg glæder mig til – sammen med mine fantastisk dygtige kolleger – fortsat at tilbyde ejendomssektoren den helt unikke ’one-stop-shop’-rådgivning, som EY står for, skriver Danny Krei på sin Linkedin-profil.

Han kom til EY efter godt 10 år i advokatfirmaet Kroman Reumert – senest i en stilling som senioradvokat.

Som nyudnævnt Head of Real Estate Law, Denmark får Danny Krei som nærmeste chef Susanne Scott Levinsen, der er partner og Head of Law, Denmark.

Danny Krei er cand.jur. fra Aarhus Universitet (2012) og har siden læst på The George Washington University og har taget en mini-MBA på AVT Business School i København.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen