Adm. direktør i Cobe, Nina Mathiesen, og adm. direktør i Arkitema, Thomas Kveiborg. Foto: Presse

Lille københavnsk rådgiver henter arkitektchefer til bestyrelse

Til daglig konkurrerer adm. direktør i Cobe, Nina Mathiesen, og adm. direktør i Arkitema, Thomas Kveiborg, om rådgivning inden for ejendoms- og byudviklingsprojekter, men nu skal de arbejde sammen i den lille københavnske rådgiver Barks bestyrelse, hvor de skal være med til at styrke og udvikle virksomheden.

Det oplyser Bark, der er en tværfaglig rådgivervirksomhed specialiseret i strategisk udvikling af steder.

Nina Mathisen er arkitekt og har beskæftiget sig med ledelse siden 2012. Hun har stået i spidsen for Cobes udvikling fra et mindre arkitektfirma med projekter i Danmark til en større virksomhed med 135 ansatte og aktiviteter i flere lande.

Læs mere i Cobe lider stor tilbagegang i Corona-år

Thomas Kveiborg er uddannet cand.scient.pol. og har en lang erfaring med ledelse, udvikling og vækst af rådgivningsvirksomheder. Han har været 20 år i Rambøll, blandt andet som en del af ledelsen, og han er nu adm. direktør i Arkitema. Her har han været med til at skabe integration mellem Arkitema og Cowi og udvikler virksomheden kommercielt.

Læs mere i Arkitema vender underskud til overskud på 23 millioner kr.

Skal vende underskud
Barks ledelse er anført af adm. direktør Sara Line Bohn og bestyrelsesformand Lars Axelsen. I 2020 måtte Bark Rådgivning A/S sluge et underskud på 0,9 million kr. efter et positivt årsresultat på 0,6 million kr. i 2019. Det skete på baggrund af en bruttofortjeneste på henholdsvis 6 og 8 millioner kr.

– Ledelsen anser resultatet i 2020 som utilfredsstillende. Baseret på ordreporteføljen og det tilpassede omkostningsniveau har ledelsen tiltro til, at situationen kan vendes i 2021 og forventer, at resultat for 2021 vil udvise et mindre overskud, fremgår det af ledelsesberetningen i Barks årsrapport for 2020.

Bygningsarvsfonden er eneaktionær i Bark Rådgivning A/S.

 

Barks nye bestyrelse

– Lars Axelsen, forhenværende adm. direktør i Grundejernes Investeringsfond (formand)

– Birthe Iuel, direktør i Historiske Huse

– Susanne T. Nielsen, adm. direktør i Floodframe

– Nina Mathiesen, adm. direktør i Cobe

– Thomas Kveiborg, adm. direktør i Arkitema

 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen