Frederiksbro i Hillerød får i alt 1.300 lejeboliger, når den nye bydel er færdigudviklet. Foto: Pihlkonsortiet

Pihl afleverer knap 350 boliger i en af Danmarks hurtigst voksende byer

Pihlkonsortiet, som består af Pihl & Søn, M.J. Eriksson og LM Byg, har færdiggjort 2. etape af bydelen Frederiksbro i Hillerød, der er blandt Danmarks største boligprojekter.

Pihlkonsortiet har således samlet afleveret 44.000 kvm byggeri, herunder 334 lejligheder.

Pihlkonsortiet har været totalentreprenør på 1. og 2. etape af Frederiksbro og har sammen med bygherre M. Goldschmidt Ejendomme og rådgivere ÅF Buildings Denmark og Mangor & Nagel afleveret Hillerøds nye boligbyggeri til tiden, oplyser konsortiet.

– Vi er i Pihl stolte af at kunne levere over 300 lejligheder til den aftalte tid og kvalitet. Vi har haft et forbilledligt samarbejde med bygherre. Særligt har vi haft et rigtig godt samarbejde omkring udfordringerne på en meget vanskelig byggegrund bestående af en gammel mose. Udfordringerne er løst i et tæt konstruktivt samarbejde, som har medført, at vi har kunnet levere byggeriet til rette tid til glæde for Frederiksbros mange, nye beboere, siger adm. direktør Halldór P. Ragnarsson, Pihl & Søn, i en meddelelse.

Pihlkonsortiet afleverede 1. etape af Frederiksbro før sommeren.

Læs mere i Pihl afleverer 1. etape af 44.000 kvm på Frederiksbro

Mikael Goldschmidt, ejer og stifter af samt bestyrelsesformand i M. Goldschmidt Ejendomme, er tilfreds med kvaliteten og samarbejdet med Pihlkonsortiet.

– Vi har gennem et professionelt og vellykket samarbejde med Pihlkonsortiet færdiggjort etape 2 på Frederiksbro. Som resultat deraf er Hillerøds nye bydel nu 334 kvalitetslejligheder rigere, siger Mikael Goldschmidt.

Hillerøds nye bydel kommer til at bestå af 1.300 lejeboliger med udsigt over den nyanlagte Frederiksbro Parken og tæt ved det fredede naturområde Bøllemosen.

Læs mere i Overvældet Mikael Goldschmidt: Stor interesse for Frederiksbro

Læs også M. Goldschmidt tjener over en halv milliard kr. på fem år

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen