Erhvervsmanden Fritz Schur. Foto: Wikipedia

Fritz Schur køber sjællandsk kursusejendom

Erhvervsmanden Fritz Schurs ejendomsselskab har købt Kobæk Strand Konferencecenter ved Skælskør af Finansforbundet i forbindelse med Finansforbundets kursusejendom.

Den nye ejer vil drive stedet videre som kursus- og konferencecenter, og Finansforbundet vil fortsat benytte Kobæk Strand til en del arrangementer og kurser i de kommende år.

Det oplyser Finansforbundet, som er et fagforbund for alle ansatte i den finansielle sektor, uden at komme nærmere ind på transaktionssummen, som endnu ikke er offentliggjort.

Dermed er det efter en længere salgsproces lykkedes Finansforbundet at finde en ny ejer til Kobæk Strand. Fritz Schur Gruppens ejendomsselskab overtager konferencecenteret den 1. november.

– Vi er glade for, at der nu er fundet en køber til Kobæk Strand, som gerne vil føre virksomheden videre og udnytte det potentiale, der ligger i stedet. Vi har ønsket at sælge, fordi det ikke vores kerneopgave at drive konferencecenter, siger Steen Lund Olsen, næstformand i Finansforbundet og formand for Kobæk Strand Konferencecenters bestyrelse.

Hidtidigt ejerforhold
Finansforbundet har hidtil ejet ejet to tredjedele, mens Forsikringsforbundet ejer en tredjedel. Forsikringsforbundet har også solgt sin del af Kobæk Strand, der ligger ved Skælskør.

Konferencecenteret har gennem mange år dannet rammen om møder og kurser i Finansforbundet, og det er forventningen, at det også vil være tilfældet i de kommende år.

– Vi kommer til fortsat at bevare en tilknytning til stedet til nogle af vores aktiviteter, og det er jeg helt sikker på, at de tillidsvalgte og medlemmer, der kender Kobæk Strand, sætter pris på. Derfor er jeg også sikker på, at vi har fundet en rigtig god løsning på Kobæk Strands drift og eksistens fremover, siger Steen Lund Olsen.

Læs også Fritz Schur overtager hoteldrift i københavnsk bygning, han selv ejer

Læs også Også First-hoteller i Danmark går konkurs – stærk investorgruppe overtager driften af hotel i Aalborg

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen