Illustration: Estate Media

Nu starter Estate Medias dækning af KV21

Der bliver investeret for milliarder i byggemodning, nye projekter og infrastruktur, der skal gøre Danmarks byer klar til befolkningstilvækst, klimaændringer og nye erhvervsvirksomheder. De sidste to år har investeringer i erhverv og især boliger bredt sig fra de største byer til vækstbyer over hele landet. Det har givet næring til kommunernes fokus på at skabe attraktive byer og boligområder som drivkraft for positiv økonomisk udvikling, og det er forretningskritisk for ejendomsudviklere og investorer

I spidsen for udviklingen står borgmestre i alle landets byer, og det får stor betydning for ejendomsbranchen, hvem og hvad, der præger det politiske miljø i landets kommuner de kommende år.

Estate Media har været Danmark rundt for at få borgmestrenes syn på byudviklingen op til KV21, kommunalvalget 2021, og de vigtigste muligheder i årene, der kommer.

Den 16. november bliver indsatsen bedømt. Der skal der nemlig stemmes om, hvorvidt de nuværende borgmestre er lykkedes med opgaven, og om de kan beholde posten og magten og påtage sig opgaven fire år mere eller hvem, der skal tage over i fald, at de enten falder for vælgernes ændrede prioriteringer eller eget ønske om ikke at genopstille.

Få det hele med her på estatemedia.dk i de kommende uger frem til kommunalvalget den 16. november.

Læs de første artikler i Estate Medias KV21-serie her:

Stort kommunalt udbud på vej i Hillerød

Mulighed for at bygge 600 boliger i nyt område i Aabenraa

Cold Hawaii skal løfte Thisted videre

Artiklen er en del af Estate Medias KV21-dækning. Søg på ’KV21’ og se alle artikler eller klik her. Læs også artikel i Estate Magasin nr. 5 – 2021 med udgivelse 25. oktober

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder