Foto: Shutterstock

Civica vil bygge 100 boliger som led i stor byrådsplan

Civica, som er Fyns største almene boligorganisation, planlægger at bygge 100 boliger, som netop er blevet skitseret i et nyt bydelsprojekt under titlen Valdermars Have i den sydlige Odense-bydel Hjallese.

Det skriver Fyens Stiftstidende om projektet, som er planlagt til at ligge på Hjallesegade 60A, som tidligere rummede Tassos jernstøberi.

Anskaffelsessummen for projektet er 199 millioner kr.

Boligerne er en del af de op til 1.000 nye genhusningsboliger, byrådet har besluttet skal opføres frem mod 2029 som følge af den sidste Vollsmoseplan og vil indeholde rækkehuse og etageboliger op til fem etager.

By- og Kulturudvalget i Odense Kommune tager stilling til Valdemars Have den 26. oktober. Bliver projektet med boliger på mellem 65 og 110 kvm godkendt, forventes opførelsen at gå i gang i 2022, skriver avisen.

Læs alle nyheder om Odense her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen