Erhvervsmægler Tina Iburg og Real Estate Advisor Thomas Møller Harhoff Kristensen er netop tiltrådt i Colliers’ Aarhus-afdeling. Foto: Colliers

Colliers opruster i Aarhus – forventer vækst på 30 procent

Tina Iburg og Thomas Møller Harhoff Kristensen er tiltrådt i Colliers’ Aarhus-afdeling, som i 2021 forventes at vækste med op mod 30 procent, oplyser erhvervsmægleren, der ikke offentliggør ikke omsætningstal per afdeling.

– Vores kontor kræver flere ressourcer og særligt specialefokuserede medarbejdere. Derfor glæder det mig, at vi netop har rekrutteret to nye erhvervsmæglere til vores afdeling, som vil bidrage til at understøtte de krav, vores kunder stiller til os i et stadigt udviklende ejendomsmarked, siger partner og direktør Jan Nickelsen, Colliers i Aarhus, i en meddelelse.

Fra København til Aarhus
Tina Iburg har været erhvervsmægler i Colliers i København i knap 10 år. Hun er nu overflyttet til Aarhus-kontoret, hvor hun fortsat vil specialisere sig i industri- og logistiksegmentet samt projektsager. I alt har Tina Iburg arbejdet 18 år som erhvervsmægler, blandt andet i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Oprindeligt kommer Tina Iburg fra Aarhus og har derfor stort kendskab til området.

– Efter 12 travle år som erhvervsmægler i København er jeg flyttet tilbage til det jyske og har været så heldig at kunne fortsætte min ansættelse på Colliers’ Aarhus-kontor blandt mine dygtige, jyske kolleger, siger Tina Iburg.

Tidligere advokat til investeringsmarkedet
Thomas Møller Harhoff Kristensen er tiltrådt som Real Estate Advisor i Investment i Colliers. Han har over 20 års erfaring som advokat, hvor han har arbejdet med overdragelse af ejendomme, primært for kreditforeninger og banker.

Thomas Møller Harhoff Kristensen skal arbejde med overdragelse af investeringsejendomme.

Colliers har nu aktuelt 44 medarbejdere i Aarhus, 78 i København, 12 i Vejle, 11 i Odense og 6 i Aalborg – i alt 151 medarbejdere.

Læs også Colliers udvider partnerkredsen til 11

Læs om Colliers’ 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Colliers tilfreds trods halveret overskud

Læs også Colliers vil fordoble omsætning i 2025

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder