Jonas Svejstrup (til venstre) er ny Analyst, mens Tinus Bech er ny Associate i Nordanö i Danmark. Foto: Presse

Nordanö udvider igen transaktionsteam – henter to fra Catella

Den svenskejede ejendomsrådgiver Nordanö udvider atter sit team i Danmark. Det sker med to nye medarbejdere, så det danske selskab nu tæller ni personer.

Således har dansk landechef og partner Jacob Kjær ansat Tinus Bech som Associate og Jonas Svejstrup som Analyst. De kommer begge fra Catella.

– Vi har en ambition om at samle de største talenter inden for ejendomsrelateret M&A og corporate finance. Vi har fulgt Tinus Bech og Jonas Svejstrup gennem et længere stykke tid, og vi er overbeviste om, at de er de helt rigtige profiler til en udvidelse af teamet, der nu tæller ni personer i Danmark.

– Udvidelsen af teamet sker som et resultat af et resultat af stigende efterspørgsel efter vores ydelser og services, og vores pipeline af mandater i Danmark er ganske massiv, hvorfor vi har valgt at udvide teamet med to stærke profiler, der komplementer vores eksisterende kompetencer rigtig fint, siger Jacob Kjær.

Nordanö blev etableret i 1992 i Sverige og åbnede dansk kontor i København i 2014. Den nordiske ejendomsrådgiver har også kontorer i Stockholm, Oslo og Helsinki.

Læs også Brunswick Real Estate skifter navn til Nordanö

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia