Stifter, direktør og partner Jesper Nielsen, Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen

Jesper Nielsen åbner for projektsalg og vil indtage hele landet

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen åbner i denne måned for en ny forretningsgren med særskilt fokus på projektsalg.

Ifølge stifter, direktør og partner Jesper Nielsen giver det landets projektudbydere nye muligheder.

– Vi vil forfine indpakningen, præsentationen og den samlede oplevelse af rådgivning, salg og udlejning af projektboliger. Flere ejendomsmæglerkæder i Danmark er allerede til stede i markedet, men med vores gennemførte livsstilskoncept, store fokus på kvalitet samt vores øje for detaljen under hele ’rejsen’ kan vi være et nyt og attraktivt alternativ, siger Jesper Nielsen.

Ansvarlig for den nye forretningsgren bliver det erfarne indehaverteam bag Jesper Nielsen Østerbro | City, dog i et særskilt selskab, med Annette Schat-Holm og erfarne projektfolk i spidsen.

Derfor projektsalg
Jesper Nielsen er overbevist om, at han og resten af teamet ’kan forfine og optimere processen og oplevelsen’ i forbindelse med projektboliger. Det baserer han på den erfaring, han i mange år har opbygget omkring projektsalg og udlejning.

– Siden 2003 har vi løbende stået for salg og udlejning af større projekter for flere forskellige pensionsselskaber, heri blandt Vejlesøparken i Holte, Nordlyset på Amerika Plads i København, Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby, Slotshusene i Hørsholm og senest Kerteminde Resort på Nordfyn. Vores erfaring herfra har givet os værdifuld erfaring med, hvordan vi kan forfine kundeoplevelsen i forbindelse med projektsalg og udlejning. Det vil både projektudbydere og kunderne kunne mærke. Projektudbydere skal vælge os, fordi de ønsker en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, siger Jesper Nielsen.

Jylland og Fyn på vej
Jesper Nielsen Projekt København | Sjælland åbner som en selvstændig forretningsgren, og efter planen bliver projektsalgskonceptet udvidet med Jesper Nielsen Projekt Aarhus | Jylland/Fyn inden for det næste års tid.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen er allerede nu i dialog med flere projektudbydere, oplyser selskabet.

Projektsalg i fremgang
Ifølge Boligsiden, som fokuserer på privatmarkedet, steg salget af projektlejligheder i Danmark med 87 procent i de første seks måneder af 2021 i forhold til samme periode sidste år, hvor coronanedlukning og den medfølgende usikkerhed i forhold til boligmarkedet pressede markedet.

Læs mere i Projektsalget næsten fordoblet i 1. halvår

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia