Byggeprojektet i Odense S består af to botilbud med i alt 35 boliger, to dagtilbud, fælles- og servicefunktioner, personalerum og produktionskøkken – i alt cirka 4.300 kvm. Illustration: Rum

Firkløverteam vinder boligprojekt i Odense

Totalentreprenør Dansk Boligbyg har sammen med arkitektfirmaet Rum, Green Sustainable Landscape og Henry Jensen Rådgivende Ingeniører vundet konkurrencen om at opføre et bo- og dagtilbud til borgere med autisme i Odense Kommune.

Byggeriet i Odense S består af to botilbud med i alt 35 boliger og to dagtilbud – i alt cirka 4.300 kvm. Udearealerne er på en cirka 28.000 kvm stor grund.

Anlægssummen er 70 millioner kr.

Projektet, som minimum skal certificeres med DGNB Sølv, forventes klar til indflytning i sommeren 2023.

 

Fakta: Projektet

– Nyt bo- og dagtilbud til borgere med autisme i Odense S. Byggeriet består af to botilbud med i alt 35 boliger, to dagtilbud, fælles-og servicefunktioner, personalerum og produktionskøkken – i alt ca. 4.300 kvm. Udearealer er på en ca. 28.000 kvm stor grund

– Projektet skal som minimum certificeres med DGNB Sølv

– Ibrugtagning: I sommeren 2023

– Anlægssum: 70 millioner kr.

– Bygherre: Odense Kommune

– Totalentreprenør: Dansk Boligbyg

– Arkitekt: Rum

– Landskabsarkitekt: Green Sustainable Landscape

– Ingeniør: Henry Jensen Rådgivende Ingeniører

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder