Mogens Dürr er fra 1. november ny leder af Ejendomdanmarks kontor i Jylland. Foto: Presse

Garvet jurist skal lede Ejendomdanmarks kontor i Jylland

Mogens Dürr, der er en erfaren jurist, forfatter og underviser, overtager roret som leder af Ejendomdanmarks Jyllandskontor.

Det oplyser ejendomsbranchens erhvervsorganisation.

I sin nye rolle skal Mogens Dürr, der skifter fra en stilling som advokat i ejendomsforvalteren Deas, bidrage til at sikre, at Ejendomdanmarks medlemmer i Jylland får en stærkere stemme. Han overtager stafetten fra Elsebeth Due Kjeldsen, der har valgt at trække sig tilbage efter 22 år på posten.

– Som leder af kontoret i Jylland bliver en af mine vigtigste opgave at sikre, at medlemmerne på de kanter bliver hørt, og at deres udfordringer bliver behandlet og kommer med i både den politiske og samfundsmæssige debat, siger Mogens Dürr.

Vender tilbage til Ejendomdanmark
Lena Hartmann, juridisk direktør i Ejendomdanmark, glæder sig over at få Mogens Dürr med ombord.

– Mogens Dürr har tidligere været en stor kapacitet for Ejendomdanmark gennem mange års ansættelse, og han kender organisationen og medlemmerne. Jeg er sikker på, at han med sin store viden og brancheerfaring bliver et stort aktiv for vores medlemmer, siger Lena Hartmann, der selv tiltrådte som juridisk direktør i Ejendomdanmark den 1. september.

Læs mere i Tredje juridiske direktør i Ejendomdanmark på et år 

Mogens Dürr overtager stafetten 1. november.

– Der har altid været stor respekt om Elsebeth Due Kjeldsen både som leder i det jyske og som lægdommer, hvor hun virkelig har gjort en stor indsats. Elsebeth har et imponerende stort netværk, og hun har bidraget med sin store faglighed. Jeg ønsker hende alt godt fremover, og vil gøre mit til at gøre hende kunsten efter, siger Mogens Dürr.

Elsebeth Due Kjeldsen stoppede som leder af Ejendomdanmarks Jyllandskontor ved udgangen af september.

Adm. direktør på vej væk
Mogens Dürr har blandt andet arbejdet som juridisk konsulent i Ejendomdanmark i 13 år. Efter kort tid i en landbrugsorganisation, trådte han ind i Deas som advokat i 2011 på kontoret i Aarhus.

Mogens Dürr er desuden medforfatter på bogen Boliglejemål, der er en af de mest omfattende, praktisk orienterede bøger om privat boligudlejning på markedet. Han er underviser, ligesom han er lægdommer i Odense og har stor erfaring med huslejenævnssager i både København, Aalborg og Aarhus og i huslejenævn i de øvrige kommuner i Jylland og på Fyn.

7. oktober meddelte adm. direktør Jannick Nytoft, at han til årsskiftet forlader Ejendomdanmark.

Læs mere i Adm. direktør stopper i Ejendomdanmark – har fået nyt topjob

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje