I slutningen af 2020 afleverede KPC kontorkomplekset CPH Highline på Havneholmen på Kalvebod Brygge i Københavns Sydhavn. Illustration: Holscher Nordberg

KPC udnævner fire nye adm. direktører

KPC-koncernen har per 1. oktober udnævnt fire nye adm. direktører, som skal stå i spidsen for henholdsvis KPC Herning A/S, KPC København A/S og KPC Ejendomsudvikling A/S.

Det oplyser den familieejede udviklings- og entreprenørkoncern KPC.

I 2019 lagde KPC Holding A/S med hovedsæde i Herning en ny strategi, som skulle fremtidssikre koncernen. I strategien indgik blandt andet en udskillelse af KPC’ rene investeringsaktivitet til selvstændigt regi i KPC Invest A/S, hvor Gitte Poulsen er adm. direktør.

Læs mere i KPC vil satse mere på investeringer: Pengene skal ud at arbejde

Tre driftsselskaber får selvstændig topledelse
Nu får de tre driftsselskaber i KPC-koncernen selvstændig topledelse. Det skal styrke det enkelte selskabs ledelse og aktivitetsområde.

KPC København har fået Jesper Henkel, der har været ansat i KPC siden 2003, som adm. direktør. Jesper Henkel er civilingeniør og har været med til at skabe KPC’ position på Sjælland, og han har været teknisk direktør for aktiviteterne i hovedstadsområdet siden 2005.

KPC Herning har fået Peter Poulsen som adm. direktør. Peter Poulsen har – med en kort afstikker – været ansat i KPC siden 1991. Han har været teknisk direktør i KPC’ afdeling for Jylland og Fyn siden 2019.

KPC Ejendomsudvikling med afdelinger i Herning, Aarhus og København har fået Henrik Hoffmann og Jesper Jørgensen som sidestillede adm. direktører. De har begge en advokatbaggrund og mange års erfaring fra både KPC og advokathuse. Henrik Hoffmann har været ansat i KPC siden 2004 og siden 2014 som udviklingsdirektør i Herning/Aarhus, og Jesper Jørgensen har med en kort afstikker været ansat i KPC siden 2005 – og siden 2014 som udviklingsdirektør i København.

De fortsætter med hvert sit geografiske ansvarsområde, idet Henrik Hoffmann får det overordnede ansvar for udvikling af projekter i Jylland og på Fyn, mens Jesper Jørgensen står for udviklingsaktiviteterne på Sjælland.

De nye adm. direktører afløser Bo Knudsen, der fortsætter som adm. direktør og koncerndirektør for moderselskabet KPC Holding A/S.

– KPC-koncernen har gennem mange år haft stor succes og vækst, og derfor er det naturligt at forstærke det øverste ledelsesniveau i koncernens selskaber. Med denne ledelsesstruktur får KPC de fagligt dygtigste, mest erfarne og resultatorienterede folk i spidsen. Dermed kan jeg koncentrere mig om de overordnede linjer, siger Bo Knudsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

KPC Ejendomsudvikling A/S med afdelinger i Herning, Aarhus og København har fået Henrik Hoffmann (til venstre) og Jesper Jørgensen som sidestillede adm. direktører. Foto: KPC

2020 blev rekordår for KPC
KPC blev etableret i 1979 af civilingeniør Kurt Poulsen, der fortsat sidder i flere af KPC-selskabernes bestyrelser.

I 2020 steg nettoomsætningen i KPC-koncernen med 18 procent til godt 3,3 milliarder kr., mens driftsresultatet blev øget med 32 procent til 332 millioner kr.

Alt i alt landede KPC-koncernen et 2020-resultatet før skat på 333 millioner kr. mod 316 millioner kr. i 2019 – en stigning på 6 procent.

Læs mere i Nyt rekordår for KPC – toplinjen runder 3 milliarder kr.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder