Adm. direktør Jannick Nytoft, Ejendomdanmark. Foto: Ejendomdanmark

Adm. direktør stopper i Ejendomdanmark – har fået nyt topjob

Ejendomdanmark skal nu på jagt efter en ny adm. direktør, fordi Jannick Nytoft efter fire år i ejendomsbranchens erhvervsorganisation i begyndelsen af næste år tiltræder som ny adm. direktør i branche- og arbejdsgiverorganisationen for hoteller og restaurationer, Horesta.

Det oplyser Ejendomdanmark, hvor bestyrelsesformand Henrik Dahl Jeppesen takker Jannick Nytoft for indsatsen.

– Vi har været igennem en større transformation de seneste fire år. Ejendomdanmark har flyttet sig fra at være en lidt stillestående og indadvendt medlemsorganisation til en moderne erhvervsorganisation med fokus på interessevaretagelse og medlemmer. Den bevægelse er ikke mindst Jannick Nytoft ansvarlig for, og det skylder vi ham tak for, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Bestyrelsesformanden peger på, at Ejendomdanmark i perioden har fået ny identitet, retning og har markeret sig konstruktivt i mediebilledet i en tid, hvor der har været mange politiske udfordringer på ejendoms- og boligområdet. Samtidig er der sat et stærkt hold af medarbejdere i huset.

Har fået ’et superspændende tilbud’
Også Jannick Nytoft har været glad for perioden i Ejendomdanmark.

– Det har været spændende og en stor fornøjelse at arbejde sammen med både medarbejdere og medlemmer. Vi har sammen flyttet organisationen et nyt og bedre sted hen, og derfor synes jeg også, at det er det rigtige tidspunkt, når et superspændende tilbud samtidig dukkede op, siger 49-årige Jannick Nytoft.

Jannick Nytoft bliver i Ejendomdanmark til årets udgang. Arbejdet med at finde en ny adm. direktør til Ejendomdanmark går nu i gang.

Kom til Ejendomdanmark i januar 2018 
Jannick Nytoft skiftede i januar 2018 til Ejendomdanmark og en stilling som adm. direktør. Han kom fra en stilling som adm. direktør i Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening – i daglig tale DVCA, hvor han siden 2009 havde været adm. direktør i DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels.

Jannick Nytoft har tidligere været blandt andet politisk chef i pensionsselskabet Pensam, kommunikationschef i Plastindustrien i Danmark og viceborgmester i Albertslund Kommune.

Adm. direktør Jannick Nytoft, Ejendomdanmark, fulgte efter Torben Christensen, der overraskende stoppede i forbindelse med en bestyrelsesbeslutning, der blev offentliggjort i maj 2017. Dengang hed Ejendomdanmark Ejendomsforeningen Danmark.

Læs mere i Ejendomsforeningen Danmark har fundet sin nye direktør

Læs også Torben Christensen stopper i Ejendomsforeningen Danmark

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje