Kontor- og undervisningsejendommene på Rådhusholmen 3-5 i Greve. De består af to røde murstensbygninger på samlet 4.376 kvm opført i år 2000. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Dansk selskab køber kontorejendom i Greve

Det København-baserede ejendomsudviklingsselskab MM Properties har købt kontor- og undervisningsejendommene på Rådhusholmen 3-5 i Greve. De består af to røde murstensbygninger på samlet 4.376 kvm opført i år 2000.

Ejendommene er fuldt udlejet til primært undervisningsformål, som blandt andet EUC og VUC, og handlen til 55 millioner kr. er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech.

– Vi er glade for at have købt disse to velbeliggende kontor- og undervisningsejendomme på en meget central placering i Greve. Vi har i forvejen to andre fuldt udlejede kontorejendomme blot få hundrede meter fra Rådhusholmen 3-5, så ejendommene passer rigtig godt ind i vores portefølje. Samtidigt er det solide ejendomme, der er i samme materialer, som de to øvrige ejendomme, vi har i Greve, og som vi har gode erfaringer med, siger adm. direktør, medejer og stifter Marc Søgaard Møller, MM Properties.

Der er ingen oplysninger om sælger, som ikke ønsker at stå frem.

Lejerne i Rådhusholmen 3-5 i Greve er i øjeblikket EUC Sjælland, VUC, Greve Kommune, Distriktspsykiatrien og Skolen Sputnik, der tilbyder dagbehandling for elever fra 6.-10. klasse med socio-emotionelle vanskeligheder og/eller ADHD.

MM Properties blev etableret i 2014 med formålet at optimere og udvikle ejendomme. I januar i år købte ejendomsudviklingsselskabet en 9.800 kvm stor kontor- og detailejendom på gågaden i Roskilde, som tidligere har været hovedsæde for den hedengangne Roskilde Bank. Her stod svensk investor bag salget.

Læs mere i Roskilde Banks tidligere hovedsæde solgt for trecifret millionbeløb

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje