Anna-Lena Öberg-Högsta, ny direktør for WSP i Norden, sammen med Per Christensen, adm. direktør for WSP Danmark.

Ny topdirektør i ingeniørgigant skal skabe nordisk vækst

WSP styrker sit fokus gennem at samle de nordiske lande til én region. Anna-Lena Öberg-Högsta, tidligere CEO i Golder, bliver øverste ansvarlig for den nye region. Golder er en global rådgivningsvirksomhed som WSP opkøbte i april sidste år.

– Jeg ser meget frem til at skulle lede WSP i Norden og få mulighed for at udvikle vores samarbejde. Vores omverden forandres med høj fart, og det stiller krav til nye måder at arbejde på med digitale løsninger og fokus på klimadagsordenen. Som en verdensførende ingeniørvirksomhed inden for teknik, projektering og rådgivning ser jeg store muligheder for at sikre vores kunders fremtidige behov ved at styrke samarbejdet regionalt og globalt, siger Anna-Lena Öberg-Högsta.

Anna-Lena Öberg-Högsta har en ph.d. og er adjungeret professor i geoteknik. Hun har mere end 28 års erfaring fra miljø- og byggebranchen og over 20 års erfaring fra ledende internationale stillinger, senest som CEO for Europa og Mellemøsten i Golder Associates.

– Vi kommer til at investere i og fokusere på samarbejde på tværs for at styrke og udnytte både de eksisterende kompetencer samt tilføre nye kompetencer gennem organisk vækst og opkøb til fordel for vores kunder. Jeg er overbevist om, at satsningen på Norden kommer til at styrke WSPs position på markedet med øget vækst og lønsomhed.

Anna-Lena Öberg-Högsta er tiltrådt 1. oktober. Magnus Meyer, som tidligere har været CEO for WSP i Norden og Europa, forlader virksomheden efter otte år.

– Jeg ser frem til at udfolde en ambitiøs vækststrategi her i Danmark og til at have et endnu tættere samarbejde med mine kolleger i Norden. Vi har mange af de samme muligheder og udfordringer og kan på mange punkter drage fordel af, at vi er en del af en global rådgivervirksomhed med eksperter over hele verden, siger Per Christensen, adm. direktør i WSP Danmark.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia