Fra venstre: Martin Wentzer, Ulf Christensen og Jesper Prip Sindberg. Foto: Kuben Management

Kuben Management får ny direktør

Martin Wentzer bliver ny markedsdirektør i Kuben Management. Han skal være med til at sørge for, at Kuben Managements profil som en af Danmarks største bygherrerådgivere bliver skærpet yderligere over for offentlige bygherrer. Et særligt fokusområde for Martin Wentzer bliver at fortsætte udviklingen af de ydelser inden for analytisk og strategisk by- og arealudvikling, som fremtiden kommer til at efterspørge.

Martin Wentzer kommer med en baggrund som bygningskonstruktør og projektleder og 15 år i arkitektbranchen – bortset fra en enkelt afstikker til Slagelse Kommune som bygherrerådgiver. Senest har han været 7 måneder i Mangor & Nagel, og før da har han været i Arkitektfirmaet HS og Link Arkitektur.

– Han har den stærke faglige ballast, der skal til, for i samarbejde med landets kommuner og andre offentlige kunder at finde løsninger på den strategiske dagsorden, som fremtidens bæredygtige byudvikling kræver. Martin bidrager derudover med stærke kompetencer inden for sundhedsområdet, oplyser Kuben Management.

Nyoprettet stilling som markedsdirektør
Stillingen som markedsdirektør for det offentlige område, som Martin Wentzer tiltræder, er nyoprettet i Kuben Management, som både beskæftiger sig med projektudvikling og bygherrerådgivervirksomheder.

Kuben Managements mål er – inden for det byggede miljø – at bidrage til at virkeliggøre visionen om et bæredygtigt Danmark i 2050 med fokus på at skabe balance mellem by, erhverv, mennesker og miljø. Kerneydelserne er bygherrerådgivning, analyser, projekt- og arealudvikling samt strategisk bæredygtighedsrådgivning, som leveres i høj kvalitet til – og i samspil med – offentlige, almene og private bygherrer.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia