Den 9.465 kvm store ejendom på Trekronergade 147-149 ved Ny Ellebjerg Station i Valby er fordelt på 24 lejere, blandt andet den økologiske bagerkæde Emmerys, Iron & Ink Tattoo Studios og strategibureauet IS IT A Bird. Foto: Google Maps

Så meget gav Thylander for Valby-ejendom

189 millioner kr.

Det er, hvad Thylander, der driver virksomhed inden for private equity real estate og asset management, har givet for en erhvervsejendom i Valby i en handel annonceret i mandags.

Det oplyser den danske ejendomsdataplatform Resights.

Opkøbet blev foretaget via den nyetablerede Thylander Property Fund.

Det samlede etageareal i ejendommen på Trekronergade 147-149 ved Ny Ellebjerg Station i Valby er 9.465 kvm og er fordelt på 24 lejere, blandt andet den økologiske bagerkæde Emmerys, Iron & Ink Tattoo Studios og strategibureauet IS IT A Bird.

Bag salget står Bach Gruppen København.

– Der er tale om en efterspurgt ejendom på en yderst attraktiv beliggenhed, som kun forventes at blive bedre. Den kommende udvidelse af Ny Ellebjerg Station fra 5.000 til 37.000 daglige passagerer, herunder ibrugtagning af Sydhavnsmetroen fra 2024, vil gøre stationen til Danmarks næststørste, sagde senior manager Niclas Milvertz, Thylander, i forbindelse med opkøbet.

Valby-ejendommen på Trekronergade er den tredje i Thylander Property Fund, efter fonden har købt ejendomme på først Strandlodsvej på Amager og siden Sankt Kjelds Plads på Østerbro.

Bach Gruppen København sælger ejendommen på Trekronergade 147-149 i Valby efter 11 års ejerskab.

Læs mere i Thylander køber ejendom i Valby af Bach Gruppen København

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Kristian Axel Nielsen har ramt et åbent vindue