Jeudan åbner sit første showroom. Det ligger i Bredgade 45 i København K, hvor kommende og eksisterende Jeudan-kunder kan få rådgivning om alt fra indretning af kontorlejemål til bæredygtige løsninger. Foto: Jeudan

Jeudan åbner showroom – vil tættere på kunderne

Jeudan, Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed med investeringsejendomme for 28 milliarder kr., slår torsdag dørene op til sit første showroom – og dermed en helt ny retning i dialogen med kunderne.

I showroomet i Bredgade 45 i København K kan kommende og eksisterende Jeudan-kunder få rådgivning om alt fra plantegninger til flytteplaner, arkitektur til kulturarv og ikke mindst design, funktionalitet, ny teknologi og bæredygtige løsninger.

– Vi kan endnu ikke se, at Covid-19 præger kundernes efterspørgsel på areal per medarbejder, men vi ved, at mange andre faktorer lige nu spiller ind på deres virkelighed. De ændrede arbejdsgange i flere virksomheder stiller krav til en anderledes udnyttelse af arealerne, og det øgede fokus på vores fælles klimaansvar stiller i højere grad krav til bæredygtig indretning.

– Vi vil gerne med det nye showroom vise, hvordan vi sammen med kunderne kan indrette fleksible kontorrum i en hverdag præget af teamsmøder, hjemmearbejde mm., eller hvordan vi kan sikre en langt højere grad af bæredygtighed, når vi indretter på ny, siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan.

Læs om Jeudans resultater i 1. halvår 2021 og forventninger til hele 2021 i:

Jeudan tilfreds med halvårsresultat – portefølje runder 28 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje