København. Foto: Shutterstock

Danica halverer andelen af tomme boliger på syv måneder

På godt syv måneder har Danica Ejendomme reduceret antallet af tomme boliger i porteføljen med over 50 procent. Det sker, efter en af Danmarks største ejendomsinvestorer har taget hul på en ny strategi, der skal få flere af selskabets ejendomme lejet ud og mindske tomgangen.

Det skriver dagbladet Børsen.

I marts blev Kenneth Olsson, underdirektør i Danica Ejendomme, hentet fra en stilling som investeringsdirektør i ATP Ejendomme til at stå i spidsen for at få fyldt de ledige kvm. Siden er tomgangen i boligporteføljen faldet fra 10 til 4 procent.

– Det har været en torn i øjet på Danica Ejendomme, at tomgangen blandt vores ejendomme lå alt for højt og lå betydeligt højere end hos nogle af vores konkurrenter. Derfor har det været en topprioritet for os at få tomgangen markant ned, siger Kenneth Olsson til Børsen.

I samme periode er tomgangen for selskabets erhvervsejendomme faldet fra 12 til 9 procent.

Danica Ejendomme har årlige lejeindtægter på over 1 milliard kr., og Kenneth Olsson oplyser til avisen, at de færre tomme lokaler og boliger betyder en øget årlig lejeindtægt på et ’pænt stort tocifret millionbeløb’.

Læs også Kenneth Olsson stopper som investeringsdirektør i ATP

Se Top 100 Her er Danmarks største ejendomsejere i 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder