Erhvervsområdet - med arbejdstitlen Engholmene Business Center - i Engholmene i Københavns Sydhavn kommer til at bestå af 50.000 kvm erhverv tegnet af Cobe. De fire ejendomme er Rohuset, Kanalhuset, Fyrtårnet og Powerhouse. Illustration: NPV

Nu gælder det erhvervsdel – NPV går i gang med sidste del af københavnsk kanalby

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia