Adm. direktør Torben Modvig, Casa. Foto: Helle Moos

Casa på vej mod rekord og en toplinje på 3 milliarder kr.

Fremgang på både top- og bundlinjen betyder, at Casa er på vej mod ny rekord, når 2021 er omme.

Det viser dugfriskt halvårsregnskab fra udviklings- og entreprenørselskabet med afdelinger i Horsens og København.

Konkret lander nettoomsætningen på 1.370 millioner kr. mod 1.106 millioner kr. i 1. halvår af 2020 – en vækst på 24 procent. Fremgangen får ledelsen til at forvente en ny omsætningsrekord på op mod 3 milliarder kr. for hele 2021.

Også bundlinjen går den rigtige vej. Før skat lyder det nye halvårsresultat på 114 millioner kr. mod 66 millioner kr. i samme periode i fjor. Det svarer til en stigning på 73 procent.

– Vi er stolte over, at vi i 1. halvår kan øge de fine resultater, vi har set i de forgangne år. Casa har aldrig stået så klar til yderligere vækst, som vi gør nu, og ambitionerne er store, siger adm. direktør Torben Modvig, Casa.

Casa havde ved udgangen af 1. halvår 237 medarbejdere mod 194 et år før, og 206 ved udgangen af 2020. Væksten dækker blandt andet over et målrettet fokus på uddannelse, oplyser selskabet. Det betyder, at Casa er blandt de klare brancheledere både, når det kommer til den andel, praktikanter udgør af medarbejdergruppen, og til ansætte egne praktikanter efter endt uddannelse, fremhæver selskaber, der når sin målsætning om at have 50 praktikanter i 2021, og alene i 1. halvår af 2021 blev 13 tidligere praktikanter ansat i Casa.

Nyt ejerskab
Casa fik ved udgangen af 1. halvår nyt ejerskab, da en paneuropæisk ejendomsfond ledet af den tyske kapitalfond ActivumSG Capital Management, der er specialiseret i netop bygge- og ejendomsbranchen, købte virksomheden fra Casa-grundlæggerne – Michael Mortensen, Per Hansen og Peter Rosengreen – medarbejdere og den danske kapitalfond Catacap, der har været majoritetsaktionær siden 2016. Med de nye ejere bliver udviklingsmulighederne for Casa styrket yderligere, fremhæver Casa-ledelsen.

Læs mere i Tysk kapitalfond køber Casa i milliardhandel

Balance og egenkapital
Casa havde på balancedagen 30. juni 2021 aktiver for i alt 1.543 millioner kr. mod en balance på 1.530 millioner kr. året før, mens egenkapitalen er skrumpet til 467 millioner kr. fra 537 millioner kr. 30. juni 2020 – svarende til en ny soliditetsgrad på 30,2 procent, hvilket betragtes som tilfredsstillende.

Læs om Casas 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Casa slår igen rekord – tjener knap en kvart milliard kr.

 

Seneste regnskaber – Casa

Kilde og tabel: Casas rapport for 1. halvår 2021 (1. januar til 30. juni)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder