Advokat og partner Karina Dolmer Andersen, der er specialist i udbudsret og entrepriseret. Foto: Focus Advokater

Ny ejendomspartner i Focus Advokater

Advokat Karina Dolmer Andersen, der er specialist i udbudsret og entrepriseret, er indtrådt som partner i Focus Advokater.

Det oplyser Focus Advokater med hovedkontor i Odense og kontorer i København, Svendborg, Kolding og Hamborg.

Karina Dolmer Andersen har i mere end otte år været en del af Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom, der hører til Syddanmarks største.

– Det er en stor kapacitet inden for entreprise- og udbudsret, der nu er trådt ind i partnerkredsen, og Karina Dolmer Andersen vil være med til at konsolidere Focus Advokaters stærke position inden for disse to områder, lyder det fra Focus Advokater.

Karina Dolmer Andersen, der har en Master of Laws fra Syddansk Universitet i 2013, er medlem af Det Danske Selskab for Byggeret, JUC Netværk i Entreprise og Byggeri, JUC Netværk i Udbudsret og We Build Denmark.

Karina Dolmer Andersen indtrådte som partner i Focus Advokater den 1. juli.

Focus Advokater oplyser til Estate Media, at advokatselskabet for tiden tæller 73 medarbejdere, hvoraf 14 er partnere og 4 associerede partnere.

Læs alle ejendomsrelaterede advokatnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder