Partner Anders Holm, Colliers. Foto: Colliers

Colliers udvider partnerkredsen til 11

Director og erhvervsmægler Anders Holm, der til daglig har base i Colliers’ aarhusianske afdeling, er ny medejer af Colliers International Danmark og officielt trådt ind i partnerkredsen den 1. september.

Det oplyser Colliers.

Anders Holm startede sin karriere i analyseafdelingen i 2007 i daværende Sadolin og Albæk, og efter kort tid blev transaktioner med erhvervsejendomme også en del af hverdagen. I 2011 skiftede han til en stilling som Senior Advisor i Newsec (tidligere DTZ) for at vende tilbage til Sadolin & Albæk i 2016 som Director i Capital Markets. I 2018 blev Sadolin & Albæk opkøbt af Colliers.

Læs mere i Colliers køber Sadolin & Albæk

– Vi er glade for at byde Anders Holm velkommen i partnerkredsen. Han har været på en rejse ved at komme til os direkte fra studiet for herefter at vokse og udvikle sig sammen med kunder og samarbejdspartnere til et niveau, hvor han har kunnet købe sig ind i virksomheden og altså også vores strategi og vision. Det er en mulighed, vi lægger vægt på, og som i øvrigt gælder i alle vores segmenter og lokationer, siger adm. direktør og partner Carsten Gørtz Petersen, Colliers International Danmark.

Læs også Colliers udpeger ny CEO efter Peter Winther

Vil fordoble omsætning fra 2020 til 2025
Gennem årene hos Colliers har Anders Holm blandt andet stået i spidsen for en række nøgletransaktioner. Hans opgaver har blandt andet spændt fra transaktioner på vegne af danske og internationale investorer til vurderingsrådgivning, udvalgte udlejningsopgaver og lejerrepræsentation. Han har desuden opbygget erfaring som syns- og skønsmand for retsinstanser og advokater vedrørende markedslejen på erhvervslejemål samt tvister i retssager om markedsværdien af boligejendomme.

– Vores mål er at fordoble vores omsætning i 2025 sammenlignet med 2020, og der er ingen tvivl om, at Anders (Holm, red.) vil bidrage ved fortsat at være med til at styrke vores indsats i særligt Capital Markets. Han er afholdt af kunderne, har et højt fagligt niveau og er god til at få alle enderne til at mødes. Han ser en vej igennem problemstillingerne og finder sig til rette i det, siger Carsten Gørtz Petersen.

Læs mere i Colliers vil fordoble omsætning i 2025

Nu 11 personer i partnerkredsen
Anders Holm bliver partner i den stort set lige danske partnerkreds i Colliers, der nu består af 11 partnere foruden Colliers’ europæiske organisation, som ejer størstedelen af Colliers i Danmark.

Med Anders Holms indtræden i partnerkredsen i Colliers International Danmark består ejerkredsen nu af Carsten Gørtz Petersen (adm. direktør), Peter Winther, René Neesgaard, Peter Lassen, Claus Sondrup, Jan Nickelsen, Jeppe Schønfeld, Lau Melchiorsen, Martin Pedersen, Søren Lindbjerg og altså Anders Holm.

Colliers i Danmark med bestyrelsesformand Christopher Ross McLernon havde i gennemsnit 127 medarbejdere i 2020 mod 132 i 2019.

Som Estate Media har skrevet, er Colliers International Danmark kommet ud af 2020 med tilbagegang for andet år i træk – i det forgangne år var det dog Covid-19, som pressede Danmarks suverænt største erhvervsmægler på lige fod med de fleste fremtrædende erhvervsmæglere – dog med undtagelse af CBRE og EDC Erhverv Poul Erik Bech, som de to eneste gik frem i 2020 blandt Danmark syv største og mest fremtrædende erhvervsmæglere.

Læs mere i Overblik: Kun to erhvervsmæglere med fremgang i 2020

Omvendt har 2021 været et travlt år for Colliers, som har ansat en række medarbejdere.

Læs om Colliers’ 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Colliers tilfreds trods halveret overskud

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder